Gündem
04 Ara 2014 14:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:57

Adnan Hoca'dan Mahçupyan'a Öcalan çıkışı: “Al Capone'un da karizması vardı, ama cani karizmasıydı.”

Adnan Oktar son dönemde PKK’ya yönelik cesur ve sert söylemleriyle sürekli gündem oluşturuyor.

Oktar dün gece de A9 Kanalı’ndaki programında Güneydoğu’dan hala şehit ve gazi haberleri geldiğine dikkat çekti. Öcalan'ı kahraman gibi göstermeye çalışanların vicdansızlık yaptığını söyledi.

Teröristbaşı Öcalan için “ideolojik olarak gerçekten bir rehber ve lider” gibi bir tanımlama kullanan Etyen Mahçupyan’a Oktar sert çıktı. Oktar, “Öcalan, Pislik Kahpe Kalleşlerin rehberi. Öcalan'ın rehber olduğunu iddia edenler bu gerçeği ifade etmeli” diyerek tepkisini dile getirdi.

Adnan Oktar ayrıca, “Al Capone'un da karizması vardı, ama cani karizmasıydı. Öcalan'ın cani karizması vardır, milletimizin nezdinde ise bir karizması yoktur” diyerek “Öcalan’ın geniş bir prestij alanı var” diyen Mahçupyan’ı sert sözlerle eleştirdi.

Ayrıca Oktar, “Etyen Mahçupyan'ın Öcalan'ı böyle övmesi kabul edilecek bir şey değil. On binlerce insanın cinayetini azmettiren Öcalan övülecek biri değil” diyerek eleştirilerine devam etti

Adnan Oktar, “ Öcalan Türkiye'yi hedef almış, on binlerce insanın ölümüne vesile olmuş bir insandır . Öcalan'ı övmek asla kabul edilemez. Şehit anaları, gazilerimiz Öcalan her övüldüğünde büyük kırgınlık yaşıyor. MİLLETİMİZ ÖCALANA YÖNELİK HİÇBİR ÖVGÜYÜ ASLA KABUL ETMEZ. dedi.