Gündem
09 Tem 2010 19:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:27

ADANALI'NIN BAŞBELASI "MATADOR İSMAİL" TUTUKLANDI

Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan dizi oyuncusu Ayhan Eroğlu tutuklandı

İstanbul'da Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan dizi oyuncusu Ayhan Eroğlu'nun da aralarında bulunduğu 7 kişi, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre; ünlülere de esrar ve kokain satan bir uyuşturucu şebekesini takibe alan polis ekipleri, 5 aylık soruşturmanın ardından bazı adreslere operasyon düzenledi. Operasyonlarda, dizi oyuncusu Ayhan Eroğlu'nun da aralarında bulunduğu 3'ü bayan toplam 7 kişi gözaltına alındı. 35 kilo esrar ve 5 kilo kokainle birlikte yakalanan şahıslar, polisteki sorgularının ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

Ayhan Eroğlu'nun mahkemede verdiği ifadede, daha önce 1-2 ortamda kendisine ikram edilen uyuşturucuyu içtiğini ve bunun dışında uyuşturucu madde kullanmadığını söylediği belirtildi.
Üzerinden çıkan 0,4 gram uyuşturucunun kendisine bir ortamda içmesi için verildiğini dile getiren Eroğlu'nun, bu uyuşturucunun üzerinde olduğundan bile haberi olmadığını söylediği kaydedildi.
Hakkındaki suçlamaları reddeden Eroğlu'nun ifadesinde, "Özellikle bu tü r kötü alışkanlıklardan insanları uzaklaştırmak için gayret sarf ediyorum" dediği öğrenildi.
Eroğlu ve 6 kişi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi