Gündem
07 Ağu 2013 13:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:20

ADALET BAKANI ERGİN FATİH ALTAYLI'YA ÇAKTI! "MAKSADINI AŞMA!"

Ergenekon kararlarının açıklanmasının ardından Adalet Bakanı Sadullah Ergin Fatih Altaylı'ya cevap verdi!

Ergenekon yargılaması için "Siyasi yargılamalar bunlar" diyen Fatih Altaylı'ya Bakan Ergin yine Habertürk'te cevap verdi: "Maksadını aşan değerlendirmeler bunlar"

Ergenekon Davasında kararların açıklanmasından sonra Hükümet kanadından yorumlar gelmeye devam ediyor. Kararların açıklanması sonrası ilk kez konuşan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, "Karardan rahatsız olan varsa üst mahkemeye gider, haklarını üst mahkemede arar." dedi

Bakan Ergin, Habertürk televizyonuna açıklamalar yaptı, "Türkiye'nin geleceğini etkileyecek kararlar bunlar" ifadesini kullandı.

"Ergenekon davası siyasi Yargılama" eleştirilerine de değinen Bakan Sadullah Ergin, "Siyasi yargılamalar tabiri maksadı aşan değerlendirmelerdir, bu davadaki Yargılama son derece teknik bir şekilde yapıldı. Türkiye'de siyasi yargılamaları Anayasa Mahkemesi yapar" diye konuştu.

BAKAN, HABERTÜRK'TE FATİH ALTAYLI'YA ÇAKTI

Ergenekon Davası için "Bunlar siyasi yargılamalar" sözünü Habertürk Gazetesi Fatih Altaylı, Ergenekon kararlarının açıklandığı gün Habertürk televizyonu canlı yayınında söylemişt. Bakan Sadullah Ergin de Fatih Altaylı'nın "siyasi yargılamalar bunlar" sözünü yine Habertürk'te yalanlamış oldu.