Magazin
31 Oca 2008 11:17 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:54

ACUN'UN BÜYÜK SÜPRİZİ NE?.... REYTİNGLERİ ALT ÜST EDEN ACUN ILICALI BÜYÜK BİR SÜPRİZ YAPMAYA HAZIRLANIYOR!.....

İzleyenleri ekranla kilitleyen "Var mısın Yok musun" progragramı için Acun Ilıcalı'nın yeni planları var ! Acun bu sürpriziyle bir rekora da imza atmak istiyor !


Dün gece Kenan Erçetingöz'ün 'Yüz yüze' adlı programına konuk olan, Acun Ilıcalı canlı yayında ilginç açıklamalarda bulundu.


Programının şu anda reyting olarak "tavan" yaptığını söyleyen Acun Ilıcalı, bunu seyirciyle, yarışmacılarla ve ekibiyle birlikte yakaladıkları güçlü elektriğe bağladı. Hep reyting düşünmediğini söyleyen Ilıcalı, "Bundan sonra bu programda ne yapsam reyting olur. Çünkü bir potansiyeli var. Ben bu reytingi biraz da hayırlı, olumlu işlerde kullanmak istiyorum. Bunun için de projeler geliştiriyorum. Önümüzdeki günlerde, yine bir sürprizi olacak ve Türkiye'nin en büyük yardımını toplayacağım. Önemli bir kuruma gidecek bu yardım, Türkiye'de bir programda toplanan en büyük yardım olmalı, bunu amaçlıyor ve bunun üzerinde düşünüyorum. Daha önce yardım toplamak için ünlülerin de katıldığı programlar en fazla 4 reyting aldı. Benim programınım şu anda 20 reyting alıyor. Bu rekoru kıracağız ve Türkiye'nin çok hoşuna gidecek bir kampanyayı hep birlikte yapacağız" dedi.
Projeleriyle ilgili daha fazla bilgi vermek istemeyen Acun Ilıcalı'ya, Kenan rçetingöz de bir jest yaparak "Sana inanıyorum ve daha başlamayan kampanyana 5 bin YTL ile ilk olarak ben katılmak istiyorum" dedi. Programın diğer konuğu Demet Akalın da katkıda bulunacağını söyledi.