Itır Esen kıyafetleriyle sosyal medyanın dilinde!

Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşkla son döneme damga vuran model Itır Esen, şimdi de kıyafetleriyle sosyal medyada alay konusu oldu.

Itır Esen kıyafetleriyle sosyal medyanın dilinde! - Sayfa 1

Kendisiyle aynı ismi taşıyan Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Itır Esen’in yeğeni, seslendirme sanatçısını Hayri Esen’in torunu olan Itır Esen adını ilk olarak yaklaşık iki yıl önce güzellik yarışmasıyla duyduk.

18
Itır Esen kıyafetleriyle sosyal medyanın dilinde! - Sayfa 2

2017’de düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birincilik elde eden, sonrasında ise 15 Temmuz şehitlerine yönelik yaptığı paylaşımlardan dolayı tacı geri alınan Esen, o dönem magazin basınının en çok konuştuğu isimlerden biri olmuştu.

28
Itır Esen kıyafetleriyle sosyal medyanın dilinde! - Sayfa 3

Sular durulunca moda haftalarında defilelere çıkan, reklam kampanyalarında yer alan genç model, son günlerde de Acun Ilıcalı ile birlikte anılmaya başlandı. Sevgili oldukları iddia edilen Esen, haliyle yeniden magazin basınının gündemine oturdu.

38
Itır Esen kıyafetleriyle sosyal medyanın dilinde! - Sayfa 4

Itır, son bir kaç ayda değişen stiliyle de sosyal medyanın radarında. Daha önce dünyaca ünlü markaların kıyafetlerini üzerinde göremediğimiz Esen, arka arkaya Balenciaga, Vetements, Burberry gibi markaların tasarımlarını giyince dedikodular da aldı başını gitti.

48