Gündem
30 Eki 2015 11:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:08

Acun'dan milletvekili adayı amcasına destek!

Milletvekili adayı olan amcasına destek için Erzurum'a giderek canlı yayına çıkan Acun, "Erzurum Doğu'nun Paris'i olmayı hak ediyor" dedi.

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıca, ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programının Erzurum çekimleri için kente gitti. Program dahilinde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Ilıcalı, Kardelen TV’de katıldığı Farklı Bakış programında önemli açıklamalarda bulundu.

Erzurum Ak Parti ikinci sıra milletvekili adayı amcası Mustafa Ilıcalı ile Deniz Gez’in moderatörlüğünü yaptığı programda İhlas haber Ajansı bölge müdürü Ayhan Türkez ve Gazeteci Yazar Esat Bindesen’in sorularını cevaplandırdı.

PARİS'TEN ALPLER'E KAYMAYA GİDİYORLAR

Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum’un hak ettiği statüye çıkamadığını ancak harika bir kış turizm potansiyelinin olduğunu ifade etti. Ilıcalı, “Maalesef Erzurum henüz istediğimiz seviyede değil. Fransa’da alp dağlarında bir kayak merkezi yapılmış, yani bir şekilde bunu başarmışlar, orası da Paris’e bir buçuk saat uzaklıkta bütün Paris oraya gidiyor. Bizde İstanbul’dan bir saat 20 dakikaya geldik. Aynı mesafede adam kayak merkezi yapmış, demek ki burayı geliştirebilirsek bunun geri dönüşü olacak” dedi.



ERZURUM DOĞU'NUN PARİS'İ OLMAYI HAK EDİYOR

Erzurum’un mutlaka cazibe merkezi haline getirilmesi gerektiğini söyleyen Ilıcalı şunları söyledi:

“Adamlar Amerika’da Las Vegas gibi bir çölü Amerika’nın en önemli şehirlerinden biri yapmış. Bizim Erzurum zaten bana göre Doğu’nun Paris’i olmayı hak eden bir şehir, farklı bir şehirken konumu bu kadar güzelken her şey yapılabilir. Mutlaka kenti önemli bir cazibe merkezi haline getirmek lazım.”