Magazin
27 Nis 2013 00:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:08

''ACUN YARIN GEL BAŞLA DESE YİNE KOŞA KOŞA GİDERİM''

Cine5 ekranlarında Esin Övet ve Savaş Özbey'in sunduğu "İsmi Lazım Değil" programına konuk olan Tanem Sivar'dan ilginç açıklamalar.


Esin Övet’in Umutsuz Ev Kadınları setinde diğer oyuncularla sorun yaşadığı yönünde çıkan haberleri sorması üzerine Tanem Sivar " Hiç sorun yaşamadım. Beni en çok destekleyen Ceyda Düvenci’ydi. Böyle haberler çıkınca o da ben de çok üzüldüm. Niyetim ve çalışkanlığımı görünce bana çok destek oldu, kendisine bayılıyorum ve hayranım. Songül Öden de dünya tatlısı. İnanılmaz destek oldu. Kedi yavrularımızdan ikisi onda. Yönetmen ve yapımcımla da hala konuşuruz, hiçbir sorun yaşamadık." diyerek cevap verdi.

ACUN YARIN GEL DESE KOŞA KOŞA GİDERİM

Televizyon dünyasına ilk adımını ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın yanında yaptığı için çok şanslı olduğunu söyleyen Tanem Sivar "Yurtdışında televizyon üzerine eğitim aldım. Türkiye’ye dönünce Acun’la tanıştım. 6 sene boyunca onunla çalıştım. Acun’la çalışmak büyük bir tecrübe. Hiç hakkını ödeyemem. Acun’un yanında olmak ikinci üniversitedir. Şimdi de bir sıkıntı olduğunda Acun’un fikrini alırım. Acun yarın gel dese koşa koşa giderim." dedi.

Acun’la uzun yıllar birlikte çalışmasının ardından ekranlarda kendi kanatlarıyla uçması ile ilgili Sivar "Pişman değilim ama henüz bilmiyorum. Acun da çok destekledi. Şansal bey bana iş teklifinde bulununca, cesaretlendirmek istedi. Benim zamanımda aldığım kararı ve cesareti göstermelisin. Yoksa istediğin noktaya gelemezsin hep yanımdaki yan sunucu olursun. Karar ver. Ekranda tek başıma olmamı Acun istemişti, beni de heveslendirdi. Ne olursa olsun kapımız hep sana açık dedi. Belki de bunu duymak beni cesaretlendirdi." dedi.

"Kendi kanatlarımla uçmam konusunda Acun beni cesaretlendirse de ben her zaman onun yanındaki yan sunucu olmaktan büyük keyif duyarım." şeklinde konuşan Tanem,  Acun Ilıcalı’nın hayatında önemli bir yeri olduğunun altını çizdi.