Gündem
27 Ara 2012 10:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:33

ACUN SERVETİNİ BURAYA GÖMDÜ!

Televizyonun dahi çocuğu Acun Ilıcalı'nın serveti borsacılara emanet. Peki Acun Ilıcalı ne kadar kazanıyor?

Yaptığı eğlence ve yarışma programlarıyla kısa sürede televizyon dünyasının en önemli isimleri arasına giren Acun Ilıcalı’nın parasını borsada değerlendirdiği ortaya çıktı. Borsagundem.com’a gelen bilgilere göre Ilıcalı’nın, televizyon programlarından kazandığı serveti, İstanbul Portföy isimli şirket yönetiyormuş. Acun Ilıcalı’nın borsada yatırıma yönlendirdiği servetinin ise yaklaşık 60 milyon lira olduğu belirtiliyor. Banka faizlerinin hızla düşmeye devam etmesi, döviz ve alternatif yatırım araçlarında büyük getiri fırsatlarının kalmaması üzerine Ilıcalı’nın, parasını profesyonel borsacılardan oluşan bir ekibe emanet ettiği belirtiliyor. Ilıcalı gibi birçok ünlünün de daha yüksek getiri elde edebilmek adına son dönemde portföy yönetim şirketlerinin kapısını çalmaya başladığı vurgulanıyor. Acun Ilıcalı’nın, şirket yöneticilerine riskli yatırımlardan uzak kalmak kaydıyla mevduattan daha fazla para kazanmayı talep etmesi üzerine, kendisine özel bir yatırım sepeti hazırlandığı ifade ediliyor.

ACUN ILICALI NE KADAR KAZANIYOR?

43 yaşındaki Acun Ilıcalı, yeni sezonda 16 yıl boyunca çalıştığı Çukurova Grubu'na ait Show TV'den ayrılarak, Doğuş Grubu'nun Star TV'sine geçti. Ilıcalı ve Show TV arasındaki ilişkilerin, yaklaşık 80 milyon liraya ulaşan alacaklar nedeniyle gerildiği basına yansımıştı. Yine basına yansıyan haberlerde, Doğuş Grubu'nun Acun Ilıcalı'ya 70 milyon lira transfer ücreti verdiği iddia edilmişti.

Ilıcalı da 70 milyon rakamının yanlış olduğunu, daha fazla gelir elde edeceğini açıklamıştı.

"Survivor", “Var mısın Yok musun”, "Yetenek Sizsiniz" ve "O Ses Türkiye" gibi eğlence ve yarışma programlarına imzasını atan Ilıcalı’nın sadece 2011 yılında 90 milyon liraya yakın gelir elde ettiği belirtiliyor.