Acun Ilıcalı'yı savunurken canlı yayında ağladı! "Adamı ne hale sokmuşlar"

Survivor All Star 2024 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran fenomen yarışma programında Acun Ilıcalı'nın sinirlendiği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü televizyoncu yarışmacılara sinirlenip sandalye fırlattı. O anlar Survivor Ekstra programında masaya yatırıldı. Acun Ilıcalı'nın neden bu hale geldiğini anlatan Murat Özarı "Adamı ne hale sokmuşlar simsiyah olmuş" dedi ve canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

Acun Ilıcalı'yı savunurken canlı yayında ağladı! "Adamı ne hale sokmuşlar" - Sayfa 1

Tv8'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü olaylı geçen fenomen yarışmanın yeni bölüm fragmanına Acun Ilıcalı'nın sinirlendiği anlar damga vurdu.

18
Acun Ilıcalı'yı savunurken canlı yayında ağladı! "Adamı ne hale sokmuşlar" - Sayfa 2

CANLI YAYINDA ÇOK SİNİRLENDİ

Yarışmacılara sinirlenen Acun Ilıcalı adeta çılgına döndü ve konseyde "Siz ne istiyorsunuz?" diyerek bağırdı

Sinirlerine hakim olamayan Ilıcalı sandalye fırlattı.

Survivor'daki bu görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Survivor Ekstra programında da bu anlar masaya yatırıldı.

28
Acun Ilıcalı'yı savunurken canlı yayında ağladı! "Adamı ne hale sokmuşlar" - Sayfa 3


ACUN ILICALI'NIN NEDEN BU HALE GELDİĞİNİ AÇIKLADI

Murat Özarı Acun Ilıcalı'nın neden bu hale geldiğini açıkladı. Özarı; 'Ben söyleyeyim mi yarışmacıların ne istediğini diskalifiye olmak istiyorlar. Soruyor çünkü. Adamı delirttiler. Neden dersen bu kadar istismar olmaz. Bir adam var patron ve Survivor'ın kurucusu artık adamı son raddeye getirdiler.

38
Acun Ilıcalı'yı savunurken canlı yayında ağladı! "Adamı ne hale sokmuşlar" - Sayfa 4

Bu yarışmacılardan bir tanesini diskalifiye etmezseniz. Bu iş böyle gidecek çünkü bunlar hiç laf dinlemiyorlar. Hiç söz dinlemiyorlar. Bunlar aldı başını gidiyor.' dedi.

48