Polemik & Kulis
26 Mar 2018 19:37 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:06

Acun Ilıcalı'yı çıldırtan haber! "Bu ahlaksızca iftiraları atan..."

Acun Ilıcalı, hakkında çıkan "Kara para aklamak suçuyla ilgili ABD'li yetkililer soruşturma başlattı" haberine çıldırdı.

TV8 ve TV8,5 kanallarının sahibi Acun Ilıcalı, kendisi hakkında ABD’de bir soruşturma yürütüldüğünü yazan haber sitesi Oda TV’ye yanıt verdi: “Ahlaksızca iftiralar, hukuki süreç başladı.”

‘Acun’un, Zarrab’la ilişkilerini de sorguluyorlar’

Oda TV’nin edindiği bilgilere göre sunduğu haberinde, şu ifadeler yer aldı: “Amerikalı bazı görevliler soruşturmada bilgi ve delil toplamak için geçen günlerde İstanbul Ataşehir’de bir otele yerleşti. İddialara göre; Amerikalı avukatlar Acun’a hakkında kara para aklama ve silah kaçakçılığı suçlamalarını yöneltiyorlar. Yine iddialara göre; Acun’un özel uçağıyla sık sık Panama’ya gidip gelmesi ise silah kaçakçılığına delil olarak gösteriliyor. Söz konusu isimler Acun’un, Zarrab’la ilişkilerini de sorguluyorlar. Reza Zarrab’ın ABD’de yargılandığı davada da Acun Ilıcalı’nın adı geçmişti. Savcı Bharara mahkemeye Reza Zarrab’la Acun Ilıcalı arasındaki ilişkiyi yansıtan belgeler sunmuştu.”

‘Panama’ya en son beş yıl önce gittim’

Instagram hesabından Oda TV’ye yanıt veren Ilıcalı, “Odatv’nin bu gün yaptığı uydurma ve hayal ürünü bir haber ile şahsımı karalamaya ve itibarımı zedelemeye çalışmıştır” dedi.

Ilıcalı şöyle devam etti: “İftiracı odatv’nin iddialarının aksine televizyonculuk ve yapımcılık dışında bir mesleğim bulunmamaktadır. Yine iftiracı odatv’nin sürekli gittiğimi iddia ettiği Panama’ya da en son 5 yıl önce Survivor çekimi için gitmiştim. Kaynağı belli olmayan, bu ahlaksızca iftiraları atan odatv hakkında gereken hukuki işlemi başlatmış bulunuyorum.”