Gündem
02 Kas 2015 09:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:09

Acun Ilıcalı'yı bakın nasıl dolandırmak istediler?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Erzurum Valisi olarak tanıtan bir kişinin kendisini dolandırmaya kalkıştığını söyledi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Yetenek Sizsiniz yarışması çekimleri için geldiği memleketi Erzurum’da katıldığı televizyon programında, Erzurum Valisi olarak tanıtan bir kişinin kendisini dolandırmaya kalkıştığını söyledi.

Kardelen TV’de yayınlanan Farklı Bakış programında İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez’in sorularını cevaplayan Acun Ilıcalı, nasıl dolandırılmak istediğini şöyle anlattı:

ÇOK CİDDİ İNSAN ANALİSTİYİM
“Ünlü olduğunuz zaman bunlar geliyor başınıza. Bir gün Erzurum Valisi diye biri aradı beni. 'Bir öğrencimiz var, yurt dışına gidecek. Biz bir miktar para topladık ancak eksik kaldı, iyi de bir eksik kalmış. Tamamlar mısınız?' dedi. Ben de 'tamamlarız sayın valim' dedim. Karşı tarafın genel tonlamasından, ses tonlamasından bazı şeyleri analiz edebiliyorum. Ben yarışmacılarımı hep mülakatla aldığım için çok ciddi bir insan analistiyim diyebilirim.
VALİ BEYİ ARAYIN DEDİM
Konuşmadaki enerjiyi bir valinin üzerinde buldum. Çocuklara vali beyi arayın dedim. Vali bey makamında çıktı, çünkü arayan şahıs bana Ankara yolundayım demişti. Tabi olayı öğrenmiş olduk. Niyetini bozmuş bir vatandaş bizi dolandırmaya çalıştı.
ATATÜRKÇÜLÜK KİTABI
Bazen de Atatürkçülük kitabı çok olur. Emekli birisi 'Atatürkçü düşünceyle ilgili güzel bir kitap var' dedi. Kitap çok masum geldi. 'Neden almayalım' dedim. Hemen alın diye komut verdim. Sonra kitabın fiyatı geldi 12 bin TL. Bu birazda legal dolandırıcılık şekli, kitap ne kadar 25 bin TL. Bunları yaşıyoruz.”