Televizyon
09 Haz 2021 07:08 Son Güncelleme: 09 Haz 2021 09:37

Acun Ilıcalı’nın mesajlarını ifşa ettiği Zuhal Kalaycıoğlu Twitter hesabını kapattı!

Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel'in aileleri arasında yaşanan tartışma Survivor’a damga vurdu. Kalaycıoğlu'nun annesi tarafından sürekli arandığını söyleyen Acun Ilıcalı, önceki gün gerçekleşen konseyde anne Zuhal Kalaycıoğlu'nun attığı mesajları okudu. Tüm bunların ardından ise yeni bir gelişme yaşandı.

Survivor 2021'in son bölümlerine damga vuran olay Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel'in aileleri arasında yaşanan tartışma olmuştu. Kalaycıoğlu'nun annesi tarafından sürekli suçlandığını belirten Acun Ilıcalı, konseyde anne Zuhal Kalaycıoğlu'nun prodüksiyon ekibinden birine attığı tweetleri ve mesajları tek tek okudu. Zuhal Kalaycıoğlu ise yaşananların ardından Twitter hesabını kapattı.

 

Yıllardır ekranlarda olan Survivor'un bu sene yayınlanan bölümlerinde yarışmacılardan çok aileleri gündem oldu. Bir ödül oyunu için Dominik'e gelen ailelerden Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksek'in annesi arasında gerginlik çıktı. Sosyal medyada hızla yayılan gerginliğe dayanamayan Acun Ilıcalı ise yarışmacılara aileleriyle konuşup bu konuyu kapatmasını istedi. Ancak gerginliğin bitmediğini gören Ilıcalı, ada konseyinde fena patladı.

“BİZ AİLELERİ YARIŞMAYA ALMADIK"

Ailelerin herhangi bir şekilde Survivor ile ilgili konulara girmemesi konusunda yarışmacıları uyardıklarını dile getiren Acun Ilıcalı, "Survivor tarihinde ilk defa aileler fazlasıyla bu işin içinde. Bundan son derece rahatsızız. Aileler iki yarışmacımızın ailesi bu konuda bizi üzecek şekilde sosyal medyada aktifler. Kızları, erkekleri isteyerek buraya katıldı herkesin. Biz aileleri yarışmaya almadık. Biz sizi aldık yarışmaya" demişti.

Aleyna'nın annesinin kızının yarışmadan ayrılmasını istediğini de açıklayan llıcalı, "Rica ederim bizi ve yarışmamızı rahat bıraksınlar" ifadelerini kullanmıştı.

İşte o paylaşımlar:

“BU ÖDÜLÜ ÖLSEMDE VERECEĞİM”

Acun Ilıcalı, bu ödülü yapmasındaki tek sebebin, Aleyna Kalaycıoğlu’nun kardeşi Cansu olduğunu belirterek, “Bundan 3 ay önce bana bir video geldi. Videoda Cansu var. Cansu o kadar tatlı, şeker bir kız. Videoda, ‘Cansu iletişim kuramıyor. Sizden bir isteği var. Cansu Dominik'e gelmek istiyor. Orada ablasını görmek ve ona sarılmak istiyor.’ diye söyleyince, sadece Cansu'yu getirsek, diğer yarışmacılara ve ailelerine haksızlık olacaktı. Bu sene ailelerin gelmesinin tek bir sebebi var Cansu. Ben Cansu gelsin diye aile ödülü yaptım bu sene. 'Gerekirse ödül yapıyoruz ve ben bu kızı üzemem ölsem de getiririm' dedim” diye açıkladı.

THY UÇAĞINI KİRALADI

Acun Ilıcalı yaşanılan tartışmaları üzülerek karşıladığını belirtti. THY’den uçak kiralayarak yaptığı jest, ayrıca gündem konusu oldu. “Normalde aktarmalarla 35 saat süren bir yolculuk olacaktı. Özel uçak da okyanusu geçemediği için THY'den yolcu uçağı kiraladım ve tur düzenleyerek aileleri de getirdik” diyen Ilıcalı, izleyenlerin takdirini kazandı.