Acun Ilıcalı'nın 'kansız' dediği eski Survivor yarışmacısından tokat gibi cevap

Acun Ilıcalı katıldığı Nur Tuğba Namlı'nın Youtube kanalında Survivor ile ilgili soruları yanıtladı. Namlı'nın 'Survivor’a keşke almasaydım’ dediğiniz kimse var mı?" sorusuna "Nankör insan, kansız adam sevmem" yanıtını veren Acun magazin gündemine oturdu. Peki o isim kim? İşte yanıtı...

Acun Ilıcalı'nın 'kansız' dediği eski Survivor yarışmacısından tokat gibi cevap - Sayfa 1

Acun Ilıcalı katıldığı Youtube kanalında verdiği cevaplarla magazin gündemine oturdu. Nur Tuğba Namlı'nın YouTube kanalına konuk olan Ilıcalı“Survivor’a keşke almasaydım dediğiniz kimse var mı?” sorusunu çok sert sözlerle yanıtladı.

17
Acun Ilıcalı'nın 'kansız' dediği eski Survivor yarışmacısından tokat gibi cevap - Sayfa 2

"BİRKAÇ TANE KANSIZ ÇIKTI"

Acun Ilıcalı; “Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor’ı soruyorlar Survivor’ı bana sormayın' diyor" dedi.
Ilıcalı sözlerine "Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. 'Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş.' dedi. 'Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın' dedim” ifadelerine yer verdi.

27
Acun Ilıcalı'nın 'kansız' dediği eski Survivor yarışmacısından tokat gibi cevap - Sayfa 3

NANKÖR İNSAN SEVMEM"

Ilıcalı sert açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem”

37
Acun Ilıcalı'nın 'kansız' dediği eski Survivor yarışmacısından tokat gibi cevap - Sayfa 4


Ilıcalı'nın bahsettiği kişinin oyuncu Serkay Tütüncü olduğu ileri sürülmüştü.

47