Televizyon
24 Mar 2018 17:23 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:06

Acun Ilıcalı'nın "diskalifiye ederim" dediği iki isim için şok tahmin!

Survivor 2018'de mücadele eden Adem Kılıçcı ile Turabi Çamkıran arasındaki kavgayı yorumlayan Hakan Ural, şok bir yorumda bulundu.

TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programının yorumcularından Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde Turabi Çamkıran ile Adem Kılıçcı arasında yaşanan gerginlik hakkında konuştu.

Hakan Ural, 'Survivor 2018' yarışmasında All Star takımı adına mücadele eden Adem Kılıçcı ile Turabi Çamkıran'ın bir daha normalleşme ihtimalinin olmadığını savundu.

"TURABİ, GEÇEN SEZON BOL BOL ADEM İZLEDİ"

'Survivor Panorama' yorumcusu, "Bana ikisinin kavga etmesi olağanüstü normal geliyor. Hiçbir neden de aramıyorum. Bu adamların kitlesi aynı, tarzları aynı. Turabi, geçen sezon bol bol Adem izledi. Turabi'ye de bin kişi 'Adem seni taklit ediyor' dedi. Şimdi o adamla aynı takımda. Birbirlerine karşı otomatikman gardları var, önyargıları var" ifadelerini kullandı.

"BU SAATTEN SONRA DİKİŞ TUTMAZ"

Hakan Ural, "İkisinin arasında bundan sonra olacakları çizsem size versem 'nereden bu kadarını biliyorsun?' dersiniz. Onların bu saatten sonra dikiş tutma ihtimali milyarda sıfır" dedi.