Acun Ilıcalı'nın Deren Talu ile aşk iddiası mahkemelik oldu!

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili üç sosyal medya kullanıcısından korunmak için mahkemeye başvurdu.

Acun Ilıcalı'nın Deren Talu ile aşk iddiası mahkemelik oldu! - Sayfa 1

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, sosyal medyada Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı yönünde çıkan iddialarla ilgili üç sosyal medya kullanıcısından korunmak için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, Deren Talu’nun korunma talebini reddetti

112
Acun Ilıcalı'nın Deren Talu ile aşk iddiası mahkemelik oldu! - Sayfa 2

Zeynep Yılmaz ile evliyken tanıştığı Şeyma Subaşı ile birlikte olmaya başlayan ve bu ilişkiden de Melisa adında bir kız çocuğu bulunan Acun Ilıcalı evliliğini bitirmişti. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın evliliğinin neden bittiği ise merak konusu olmuştu. 

212
Acun Ilıcalı'nın Deren Talu ile aşk iddiası mahkemelik oldu! - Sayfa 3

İkilinin ayrılıklarıyla ilgili sosyal medyada birçok iddia ortaya çıkmıştı. Bu iddialardan biri; Acun Ilıcalı'nın Defne Samyeli'nin kızı Deren ile yakınlaştığı, hatta Deren'e Londra'dan ev bile aldığıydı.

312
Acun Ilıcalı'nın Deren Talu ile aşk iddiası mahkemelik oldu! - Sayfa 4

Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, sosyal medyada Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı yönünde çıkan iddialarla ilgili üç sosyal medya kullanıcısından korunmak için mahkemeye başvurdu.

412