Acun Ilıcalı'dan yine 'mesai saati' çıkışı! "10.30'da başlasın"

Acun Ilıcalı'dan yine çok konuşulacak 'mesai saati' açıklaması geldi. İletişim konusunda çok büyük adımlar atıldığının altını çizen Ilıcalı, "Öğlene kadar uyuyalım demek istemiyorum ama sabah 06.00'da seyahat etmeye değecek bir şey yok." dedi. Ilıcalı, mesai saatlerinin 10.30'da başlaması gerektiğini söyledi.

Acun Ilıcalı'dan yine 'mesai saati' çıkışı! "10.30'da başlasın" - Sayfa 1

Çalışma saatleriyle ilgili Acun Ilıcalı'dan yine çok konuşulacak açıklamalar geldi. Daha önce yaptığı açıklamayla Türkiye'deki mesai saatlerini eleştiren Ilıcalı, "Niye bu kadar erken kalkılıyor anlamış değilim. İnsanlar uyusun ya" demişti. Sözleriyle gündem yaratan ünlü televizyoncu, yine mesai saatleriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Ilıcalı, "Normal çalışma saatleri 10.30'da başlamalıdır. Öğlene kadar uyuyalım demek istemiyorum ama sabah 06.00'da seyahat etmeye değecek bir şey yok" diye konuştu.

17
Acun Ilıcalı'dan yine 'mesai saati' çıkışı! "10.30'da başlasın" - Sayfa 2

1-3 Mart tarihleri arasında ‘Krizler Döneminde Diplomasiyi Öne Çıkarmak’ temasıyla 3’üncü kez düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu’na (ADF), Hull City takımının sahibi, yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı konuk oldu. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim ve TRT World spikeri Elif Bereketli ile ‘ADF Gençlik Gece Oturumu’na katılan Ilıcalı, çalışma saatleriyle ilgili yine dikkat çeken ifadeler kullandı.

27
Acun Ilıcalı'dan yine 'mesai saati' çıkışı! "10.30'da başlasın" - Sayfa 3

Ilıcalı, sabah erken kalkmak konusunda daha önce tartışma yaratan fikirlerini forumda bir kez daha tekrarladı.

37
Acun Ilıcalı'dan yine 'mesai saati' çıkışı! "10.30'da başlasın" - Sayfa 4

"NEDEN 06.00'DA UYANMAK ZORUNDAYIZ?"

"Neden her sabah 06.00'da uyanmak zorundayız?" diye soran Ilıcalı şunları söyledi;

"Bundan 50 yıl önce televizyon yokken akşam 08.00’de, 09.00’da yatmak zorundaydınız çünkü elektriğiniz yoktu, sabah kalkıp işe giderdiniz.

47