Polemik & Kulis
11 Mar 2019 19:20 Son Güncelleme: 12 Mar 2019 11:29

Acun Ilıcalı'dan TV8 açıklaması! 'Satış için teklif var ama...'

Yaptığı yarışma programlarıyla başarıya imza atan dünyada birçok ülkeye yarışma ihraç eden Acun Ilıcalı'nın TV8'deki hisselerini sattığı iddiası medya kulislerine bomba gibi düştü.

Türk televizyonculuğunun altın çocuğu Acun Ilıcalı, Acun Medya'da yakaladığı başarının ardından MNG Holding'den TV8 kanalını satın almıştı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, Survivor, O Ses Türkiye gibi reyting rekorları kıran birçok programı kendi kanalında yayınlamaya başlayan Ilıcalı için işler istediği gibi gitmedi.

BİR KISMINI ŞAHENK'E SATMIŞTI
Acun Ilıcalı, daha önce 70 milyon dolara satın aldığı kanalın bir kısmını Doğuş Holding'e satmıştı.

Ilıcalı bu satışı yaptıktan sonra da gelir-gider dengesi kurmakta zorlandı ve kanalda zor günler yaşandı.

TV8'İ SATTI İDDİASI
Uzun zamandır TV8'i satacağı konuşlan Acun Ilıcalı'nın sonunda bu satış işlemini gerçekleştirdiği iddiası medya kulislerini hareketlendirdi.

Önce Azerbaycanlıların sahip olduğu Global Medya Group A.Ş ile görüşen Ilıcalı'nın bu görüşmede anlaşma sağlayamadığı, ardından Medical Park ile yapılan görüşmenin ise anlaşma ile sonuçlandığı iddia edildi.

ACUN MEDYA DEVAM EDECEK
Acun Ilıcalı'nın televizyon kanalının satışının ardından Acun Medya şirketiyle dünyanın birçok ülkesine yarışma programı yapmaya devam edeceği de belirtiliyordu.

ACUN'DAN YALANLAMA

İddialarla ilgili olarak konuşan Acun Ilıcalı, “Teklifler olduğu doğru ancak sözü edilen yer değil” dedi.

Mahmut Karakeçili’nin sahibi olduğu Maxam Holding’in Tv8’e talip olduğu, bu görüşmelerin devam ettiği ve önümüzdeki günlerde çözüme kavuşacağı öğrenildi.