Spor
23 Şub 2022 08:54 Son Güncelleme: 23 Şub 2022 12:32

Acun Ilıcalı’dan transfer açıklaması! ‘Büyük para harcayacağız’

İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı transfer politikası ile ilgili önemli açıklama yaptı. Ilıcalı golcü transferi için büyük para harcayacaklarını açıkladı.

İngiltere Championship takımlarından Hull City’nin sahibi olan Acun Ilıcalı, takımın transfer politikası hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Championship’te son haftalarda kötü sonuçlar alan Hull City’de Acun Ilıcalı, başarılı olmak için büyük golcülere ihtiyaç olduğunu ve transfer politikasına bu şekilde yönde vereceklerini kaydetti.

BBC’ye konuşan Ilıcalı, bütçe problemi yaşamadıklarını belirtirken “İyi transferler yapmak zorundayız ve bütçeyle ilgili problemimiz yok. Ancak büyük para harcayacağımız şey golcü transferi olacak” dedi.

‘STEPHEN CURRY GİBİ OLMALI’
Forvet bölgesine diğer mevkilerden daha fazla para harcayacaklarını kaydeden Ilıcalı, “Bana göre dünya futbolunda başarı büyük golcülerle geliyor. Çünkü günümüzde fazla gol şansı bulamıyorsunuz. Bu yüzden takımdaki golcünüz Stephen Curry gibi olmalı. Yüksek yüzdeyle gol atabilen bir forvet bulacağız. Bu transfere diğerlerinden daha çok para harcayacağız” diye konuştu.