Spor
04 Eki 2022 14:59 Son Güncelleme: 04 Eki 2022 15:02

Acun Ilıcalı'dan teknik direktör açıklaması

Acun Ilıcalı, Shota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından yeni gelecek menajerin özellikleriyle açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, "Yeni teknik direktör bu kadrodan en iyi şekilde faydalanacak biri olmalı" dedi.

Championship ekiplerinden Hull City'de Shota Arveladze ile yolların ayrılmasından sonra yeni menajerin kim olacağı belirsizliğini koruyor.

Hull Live'a konuşan kulüp sahibi Acun Ilıcalı, "Şu anda birçok adayla temas halindeyiz. Burada sahip olduğumuz kadrodan en iyi verimi alacak kişiyi bulmaya çalışıyoruz" dedi.

"Yeni teknik direktör bu kadrodan en iyi şekilde faydalanacak biri olmalı"
"Yaz döneminde teknik anlamda yüksek ve topu iyi tutabilen bir takım yaratma hedefiyle transferler yaptık. Yeni teknik direktör bu kadrodan en iyi şekilde faydalanacak biri olmalı. Kulüp sahibi olarak sezona iyi başladığımızı net bir şekilde görebiliyorum."

"Birçok futbolcumuz sakatlandı. Allahyar'ın uzun süreli sakatlığının ardından Tetteh'i de kaybettik. Daha sonra kısa süreli Ozan Tufan ve Seri'yi sakatlıktan kaybettik. Bu kadar sakatlık varken nasıl iyi şeyler bekleyebiliriz? Takım tamamen uyum sağladığında yüksek kaliteli bir takım göreceğimizden eminim"

Hull City için Carlos Carvalhal iddiası
Öte yandan İngiliz basınında Carlos Carvalhal'in adı Hull City ile anıldı.

Geçmişte Beşiktaş ve Başakşehir'i de çalıştıran Carvalhal son olarak yaz döneminde Al Wahda'nın başına geçmişti ancak takımın başında 4 maça çıktıktan sonra Eylül ayının başında Portekizli teknik direktörle yollar ayrıldı.

Carvalhal daha önce İngiltere'de Swansea City ve Sheffield Wednesday'i çalıştırmıştı.