Acun Ilıcalı'dan Survivor Evrim'e: Çok şaşkınım!

Acun Medya ile 'Survivor 2020' takımını karşı karşıya getiren voleybol oyunu sonrası Acun Ilıcalı ile gönüllüler takımından Evrim Keklik arasında dikkat çeken diyalog...

Acun Ilıcalı'dan Survivor Evrim'e: Çok şaşkınım! - Sayfa 1

'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasının son bölümünde; Acun Ilıcalı, İrem Kanan, Acun Ilıcalı ve Nisa Bölükbaşı'ndan oluşan Acun Medya takımı ile Sadık Ardahan Uzkanbaş, Evrim Keklik ve Mert Öcal'dan oluşan ekip arasında oynanan voleybol maçı eğlenceli ve rekabet dolu anlara sahne oldu.

17
Acun Ilıcalı'dan Survivor Evrim'e: Çok şaşkınım! - Sayfa 2

Voleybol maçını oldukça rahat şekilde Acun Medya kazandı. Karşılaşma sonrası açıklama yapan Acun Ilıcalı ile karşı takımda bulunan Evim Keklik arasında herkesi güldüren bir diyalog yaşandı.

27
Acun Ilıcalı'dan Survivor Evrim'e: Çok şaşkınım! - Sayfa 3

Acun Ilıcalı: "Sizin takımdan hiçbir şey olmayacağını görmüştüm. Voleybol oyununda herhalde saha içinde kendinizi iyi hissettiniz. Gerçekten, gerçeklikten koptunuz ve maalesef bize maç teklif ettiniz. Bu konuda tabii ki şaşkınım. Önemli voleybol kariyeriyle oyunun başında iddialı konuşan, buraya 'kazanacağız' diye gelen Evrim'e sözü veriyorum" dedi.


37
Acun Ilıcalı'dan Survivor Evrim'e: Çok şaşkınım! - Sayfa 4

Gönüllüler takımından Evrim, "Kendi adıma yine iddialıyım. Ben voleybolu biliyorum ama bu bir takım oyunu. Arkadaşlarım ellerinden geldiğinin en iyisini yapıyorlar ve onlar profesyonel değiller. Siz uzun zamandır sanırım beraber oynadığınız için takım içinde anlaşmazlıklar oldu, anlaşsaydık maçı alırdık" ifadelerini kullandı.

47