Televizyon
26 Ara 2019 11:40 Son Güncelleme: 26 Ara 2019 13:37

TV8'de sabah programları neden yayınlanmadı?

TV8'in sabah programları 8'de Bugün ve Gel Konuşalım, bugün ekrana gelmedi. Bu programların yerine Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk bölüm tekrarı ekrana geldi.

TV8'de bugün sabah programlarının yayınlanmaması merak konusu olmuştu. Kanalın sabah programları Cengiz Semercioğlu ile Cansu Canan Özgen'in sunumuyla ekrana gelen 8'de Bugün ve Cengiz Semercioğlu, Seray Sever ile Eylem İpek Şafak'ın yer aldığı Gel Konuşalım programlarının yerine, TV8'in yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in ilk bölüm tekrarı yayınlandı.

Sabah programları neden yayınlanmadı?

Dün gece DasDas'ta TV8 in yılbaşı partisi vardı. Gece geç saatlere kadar devam eden yılbaşı partisinde, kanalın tüm çalışanları, programcı ve sunucuları geç saatlere kadar eğlendi.

Bu sabah, yayın akışında yer alan 8'de Bugün ve Gel Konuşalım programları, dün gece geç saatlere kadar devam eden yılbaşı partisinin kurbanı oldu. Çalışanlar partiye katılan Acun Ilıcalı'dan, sabah yayınlarının tatil edilmesi konusunda ricada bulundular. Ilıcalı da, sabah programlarının bugünlük yayına alınmaması konusunda talimat verdi.