Televizyon
16 Mayıs 2020 10:15 Son Güncelleme: 16 Mayıs 2020 10:32

Acun Ilıcalı'dan Nisa açıklaması! Survivor'da neden yok?

Survivor'ın 77. bölüm ödül oyununa gönüller takımından Survivor Nisa çıkmadı. Survivor'da Nisa'ya ne olduğu ve neden oynamadığı ise merak konusu oldu.

Survivor 2020'nin başarılı yarışmacısı Nisa Bölükbaşı oyunlardaki performansları kadar yaşadığı sıkıntılarla da gündem oluyor. Daha önce ailesini çok özlediğini söyleyen ve 'Yaparım ben bittim' diyerek oyunlarda yer almayan Nisa Survivor'dan ayrılmak istediğini de söylemişti.

Survivor'un 15 Mayıs Cuma ekrana gelen son bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımları ödül oyununda karşı karşıya geldi. Ancak ödül oyununda Nisa yer almadı. Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz günlerde sakatlanmıştı. Ayağında sıkıntı yaşayan Nisa geçen hafta doktor kontrolünde oyunlara devam etmişti ancak sakatlığının devam etmesi üzerine kliniğe götürüldü.

SIKINTISININ PSİKOLOJİK OLDUĞUNU BELİRTTİ

Survivor Ekstra yorumcusu Furkan Dede ise canlı yayın sırasında Acun Ilıcalı'ye mesaj göndererek Nisa'nın durumunu sordu. Furkan Dede, Acun Ilıcalı'nın sözünü açıkladı. Acun Ilıcalı, gönüllüler takımından Nisa için bir açıklama yaptı ve sıkıntısının psikolojik olduğunu belirtti.