Televizyon
09 Haz 2021 13:38 Son Güncelleme: 09 Haz 2021 17:19

Acun Ilıcalı’dan MasterChef müjdesi! Ekranlara geri dönüyor…

Ekranların sevilen yarışması MasterChef ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sıkı takipçileri tarafından fenomen yarışmanın ne zaman başlayacağı merak konusu olurken ilk fragman da geldi.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Survivor'un sonuna yaklaşmışken merakla beklenen yarışmadan ilk tanıtım fragmanı geldi.

YARIŞMA İÇİN START VERİLDİ

Her yıl Survivor’un final yapmasıyla ekranlara gelen MasterChef yarışması için geri sayım başladı. Büyük kitleler tarafından takip edilen yarışmadan yeni sezonun ilk tanıtımı geldi. O videoyu Ilıcalı sosyal medya hesabından paylaştı.

YENİ SEZONDA KİMLER VAR?

Yarışmaya ilişkin en çok merak edilen konulardan bir tanesi de programın kadrosunda kimlerin olacağına dairdi. Geçtiğimiz gün yayınlanan MasterChef tanıtım videosu ise bu soruya bir açıklık getirmiş oldu. Çünkü video Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna etiketleri ile yayınlandı. Dolayısıyla bu yayın döneminde de kadroda bu isimlerin yer alacağı netleşti.

DANİLO ŞEFTEN 'HAZIRIZ' PAYLAŞIMI

MasterChef için geri sayım başlamışken kendilerini çekim heyecanına kaptıran ekipten de oldukça eğlenceli ve neşeli ‘hikaye’ paylaşımları gelmeye başladı bile.

Somer Sivrioğlu sosyal medya hesabından kendisi ve ekip arkadaşlarının amigurumi oyuncaklarının fotoğrafını paylaşırken Danilo Zanna da adeta heyecanını belgeleyen videolar paylaştı.