Acun Ilıcalı’dan Leonardo DiCaprio’ya.... İşte ünlülerin kullandıkları ilk arabalar…

Televizyon ekranlarında, sahnelerde ve sahalarda gördüğümüz ünlü isimlerin aldıkları ilk arabaları sizler için derledik. İşte sinema dünyasının en çok sevilen isimlerinden Lenardo DiCaprio ve adını efsaneler köşesine yazdırmış basketbol oyuncusu LeBron James gibi farklı sektörlerden birçok ismin bulunduğu o liste…

Acun Ilıcalı’dan Leonardo DiCaprio’ya.... İşte ünlülerin kullandıkları ilk arabalar… - Sayfa 1

İnsanlar yaptıkları işlerde yeteneklerini kanıtladıkça kariyerleri adım adım yukarı taşınıyor ve böylece ünlenerek daha çok kişiye ulaşıyorlar. Bu da hem mal varlıklarının hem de manevi açıdan ruh hallerinin yukarılarda kalmasına yardımcı oluyor. Elbette bu iyi olma durumu, sürekli sıkı çalışmanın ardından geldiği için ünlülerin geçmişine baktığımızda şimdiki hâlleriyle bağdaştıramadığımız şeyler görebiliyoruz.

Örnek olarak söz konusu ünlülerin aldıkları ilk arabalarla şimdiki arabalarını karşılaştırdığımızda bu durumu daha iyi anlıyoruz. Elbette bazılarının alışkanlıklarını bırakmak istemediği de bir gerçek. Bu sebeple yıllardır bağlı kaldığı için hâlâ aynı arabayı kullananları da görüyoruz. Gelin ünlülerin arabalarına birlikte bakalım.

126
Acun Ilıcalı’dan Leonardo DiCaprio’ya.... İşte ünlülerin kullandıkları ilk arabalar… - Sayfa 2

Sinema dünyasının en çok sevilen isimlerinden olan Leonardo DiCaprio, otomobil dünyasına 1969 model Ford Mustang ile adım atmış. Araçlara özel olarak ilgisi olan oyuncu, günümüzde daha çevre dostu modeller kullanıyor.

226
Acun Ilıcalı’dan Leonardo DiCaprio’ya.... İşte ünlülerin kullandıkları ilk arabalar… - Sayfa 3

Seinfeld adlı televizyon dizisiyle geniş kitlelerce tanınan Jerry Seinfeld, 1977 model Volkswagen Beetle ile otomobil dünyasına girmiş.

326
Acun Ilıcalı’dan Leonardo DiCaprio’ya.... İşte ünlülerin kullandıkları ilk arabalar… - Sayfa 4

Eski ABD Başkanı Barack Obama, Ford Granada vasıtasıyla otomobillerle tanıştı. Fakat kendisi, araçtan pek memnun olmadığını sonradan belirtti.

426