Televizyon
08 Mayıs 2018 08:37 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:12

Acun Ilıcalı'dan flaş Survivor açıklamaları! Damla, eşi Şeyma Subaşı'nın arkadaşı mı?

Acun Ilıcalı TV 8 ekranında yayınlanan Survivor Panaroma programında Survivor 2018 ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Acun Ilıcalı birleşme partisi öncesinde sürprizi açıkladı. Birleşme partisinde hem jüri olacak olan hem de şarkı söyleyecek olan ismin Aleyna Tilki olacağını açıkladı ve yarışmacıları oldukça şaşırttı. Yaptığı açıklamalarda ikinci gelecek isminde kim olacağını belirtti. Acun, birleşme partisine gelecek ikinci ismin İbrahim Büyükak olacağını belirtti.

Acun yaptığı açıklamalara bir de yarışma sürprizi ekledi. Birleşme partisinde Acun ekibiyle birlikte Survivor yarışmacılarına karşı futbol maçı düzenleyecek. Öte yandan Acun ekibiyle beraber yarışmacılara karşı anlat bakalım oynayacaklar. Kazanan takımın ne ödül kazanacağı henüz belli olmadı.

Acun Ilıcalı Survivor Panorama programında Nur Tuğba Algül, İhsan Tarkan ve Hakan Ural’ın konuğu oldu. Canlı yayın yayında konuşan Ilıcalı birleşme partisine Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak'ın katılacağını açıkladı. Ilıcalı ayrıca Survivor Damla'nın Şeyma Subaşı'nın arkadaş olduğu iddialarını yalanladı.

TAKIMLAR NEDEN DEĞİŞTİ?

Survivor hakkında sosyal medyadan sık sorulan soruları ve merak edilenleriAcun Ilıcalı canlı yayında cevapladı. 48 yaşındaki Ilıcalı'nın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Instagram'dan gelen soruları cevaplayacağımı söylemiştim. 30 bin soru geldi. Bunların arasında 70-80 tanesini cevaplayacağım. Seyircilerimiz bunun cevabını çok iyi biliyor. Yarışmacıların arasındaki dengesizlikten dolayı. Bu sene bir konsept denedik. Bundan 10 sene önce Fenerbahçe-Galatasaray yapmıştık. Tutmadı. Yenilikler yapmaya çalıştık. All Star karşısında Gönüllüler bize heyecan verdi. Planladığımız gibi olmadı. Bir takım devamlı yenmeye başladı. Burada bir ümitsizlik gördük. Bizim bu duruma bir şey yapmamamız duruma müdahale edemediğimiz gösterdi."

YORUMLAR HAKKINDAKİ ELEŞTİRİLER

"Seyircilerimizden şunu rica ediyorum. İş fanatizme dönmüş durumda. Bizim yorumcularımız kimseyi tanımıyor. Yorumcu seyircinin dediğini mi yapsın? Hata yapıyorlarsa da haftada 15 saat yayına çıkıyorlar. Fanatizm iyi değil. Şuur kapanması olmaması lazım. İlgi göstermek, ciddi şekilde takip etmek güzel. Oradaki kardeşlerimizin yaşı da küçük. Onların heyecanını da anlıyorum. Bazen komik şeyler yazıyorlar. 3 sene önce ne yaptığımı yazıyorlar. '2015'te Semih kalan oyların tamamını açmanı istemişti, kabul etmemiştin. Turabi isteyince açtın' diyor. Negatif bir şey yazıldığı zaman benim moralim bozulmuyor. Gülümsüyorum. Çok hassas konular dışında elbette. Hayatımda kimseye dava açmışlığım yoktur. eksisozluk'te Survivor'a ilgi duyan bir grup var. Onları takip ediyorum."

SURVİVOR DAMLA, ŞEYMA SUBAŞI'NIN ARKADAŞI MI?

"Puzzle koysak 'Adem yapmasın' diyen oluyor. Havuz koyduğumuz zaman 'Gönüllüler kazansın' diyen oluyor. İki taraftan 2 aday çıkması bizim için daha iyi değil mi? Son parkur havuzdu. Biri bize anlatsın o zaman. Biz neden havuz koyuyoruz? Parkurlar 15 gün önceden hazırlanıyor. Birisinin kazanması bize ne avantajı olabilir. Arkadaşın diyorsanız? Benim arkadaşlarım daha bir şey kazanmadı. Ben rap hastasıyım. O Ses'te bir tane rapci kazanmadı. Adem derseniz yazın beraberdik. Hilmi Cem, dizisini bırakıp geldi. Burada ne dönüyor olabilir. 'Damla Şeyma'nın arkadaşı' dediler. Arkadaşı olsa ne olur. Zaten tanışmıyor. Şeyma'nın tek tandığı Marcus'tu. İlk hafta elendi adam."

SEMA VE NAGİHAN'IN EL SAKATLIKLARI

"Survivor'da kimsenin hayatı riske edemeyiz. Kendini iyi hissetmeyen yarışmacıyı oynatmayız. Doktor 'bir şey yok' dese de oynatmayız. Bu arkadaşlarımızın canı bize emanet, neden riske atayım. Yarışmacının kendi tercihi. Birinin sol eli diğerinin sağ eli sakat. Nagihan'ın oynaması çok normal. Sema çatlak elle oynuyor. Sema'nın eli iyileşmediği için alçıya alındı."

ADALAR BİRLEŞMEYECEK

"Adalar birleşme partisinden sonra birleşmeyecek. Şu andaki sayılar buna müsait değil. Ancak adalar birleştikten sonra konforlu baraka ödülü olacak."

HASTANEYE GİTTİKLERİNDE ÖDÜLDEN YARARLANAMIYORLAR MI?

"Hastanede gıda takviyesi yapılıyor. Adadaki erzağını yiyemediği için meyve tabağı gibi takviyeler yapılıyor."

"HER KARARIMIZ DOĞRU DEĞİL"

"Programın DNA'sı sürprizlerin olması. Onun güzelliği de o. Ben kararları tek başıma almıyorum. 7-8 kişilik Survivor kuruluyla birlikte karar alıyoruz. Yapım ekibi oturup karar alıyor. Her kararımız doğru değil elbette hata yapıyoruz. Geçen seneye kadar Yunanistan'da Survivor yoktu. Yunanistan'da 60 share aldı. Yaptığımız ürün ortada. Türkiye'de izleyenler Türkleri uyutuyor diye düşünmesin. Dünya izliyor, beğeniyor. Bir eğlence programı yapıyoruz. Amacımız sporu teşvik etmek. Türk televizyonda tarihinde topluma zarar verdiğini düşündüğüm yayınlar oldu. Ama Survivor onlardan bir tanesi değil. Türkiye'nin en çok izlenen programı olan Survivor'ın ana teması spor değil mi? Bana mesajlar geliyor, 'Çocuklar Survivor parkuru koydu yarışıyor' diye. Bu güzel bir şey değil mi?"

TOPLU SMS SİSTEMİ

"Başta, iki dokunulmazlığın olmamasının nedeni adalet içindi. Ünlüler ile gönüllülerin başlangıçta aynı SMS oylamasına çıkması adaletli olmayacaktı. İki dokunulmazlığın belli bir yerden sonra olmasının nedeni 2 aydan fazla zaman geçmiş olması. Bu ne demek. Artık yarışmacılar seyirciye kendisine kabul ettirmiş. Yarışmacının hak ettiği bir oy var. O hafta ters duruma düşüp iki ayı kaybetmemem lazım. Ben o hafta akşam üstü funlarım dışarıda. Ben de biriyle o gün inatlaşıyorum. İki duygusal bir laf, inatlaşma oylamayı değiştirebilir. Uzun vadede herkesin oy değerinin ortaya çıkması gerektiği bir dönemdeyiz. Yarışmacıların hakkaniyetini korumak istiyoruz. İkinci büyük oylama Dominik'te olacak."

MAÇUKA'YA NE OLDU?

"Survivor bir Acun bir Maçuka'dır. Kimliği olmadığı için Türkiye'ye gelemedi."

SURVİVOR MÜZİKLERİ

"3 seneye kadar müziklerin içindeydim. Ben seçiyordum. 2 senedir yapım ekibindeki arkadaşlarımız çok yetenekliler. Onların içinde bir araştırma grubu var. Bayılıyorum müziklerine Survivor'ın. Çok başarılar tebrik ediyorum.

SURVİVOR YUNANİSTAN

"Bizim ekip All Star, onlarda yok. Haksızlık oldu. Erkekler bir nebze bizim kadınları gördüler ivme geldi."

TURABİ'NİN CEZASI

"Turabi elenmeliydi deniliyor. Turabi can güvenliğini tehdit etmedi. İtişmekten öteye gitmedi. Biz bugünü kadar kimleri eledik? Zafer eline kesici alet aldı. Berna'yı eledik, gelişine tekme attı. Akşamına da bundan sonra olayın devam edeceğine dair kanaat getirdik. Nouma'yı eledik, müsadenizle eleyelim. Turabi olayı bunlarla benzer değil. Sıkıntı Turabi'de süreklilik olması. Turabi'nin bu saatten sonra seyircimizi üzmemesi lazım. Seyirci tartışmayı seviyor ama gerilimi istemiyor. Buna engel olmak zorundayız."

"Bu sene Survivor’ı kazanabilecek 6 isim var. Önceki senelerde 1 bilemedin 2 isim olurdu. Bu müthiş bir heyecan.

ELEME POTASINA KALAN BİR İSİM İÇİN OY KULLANDI MI?

"Ben hiç oy kullanmadım. Müdahale etme noktasına giriyor o. Bizim ekibin de oy vermesi yasak. Ben hem kariyer hem maddiyat olarak kendimi kurtarmış durumdayım. Başkasının hakkını yiyemem. Ben olayın içine o şekilde girmek istemiyorum. Ben sonucu bilmediğim için zevk alıyorum."

İKİ TAKIMIN DİYALOGLARI KISITLI MI?

Oyun alanında konuşuyorlar. Yakında adalar da birleşecek. Oyuna çıkmadan önce deneme yapılıyor mu? Ünlüler daha önce bu oyunları oynamıştı. Karşı takım da oynamadığı için bu seneye özel iki takıma deneme şansı verdik. Takımlar yarışma öncesi parkuru deniyor."

SURVİVOR YARIŞMACILARIN VERDİĞİ KİLOLAR

"Gönüllüler bir ara Afrikalı’ya dönmüştü, şimdi biraz kilo aldılar. Adem 10 kilo, Ümit Karan 12-13 kilo vermiştir. En çok kilo verene ödül vereceğiz. Seyircilerimiz beklesin sonuçları açıklayacağız. Survivor tarihinde kadınlar hiç zayıflamadı. Erkekler zayıflıktan ölecek, kadınlar aynı kiloda duruyor."