Spor
06 Mar 2022 13:17 Son Güncelleme: 06 Mar 2022 13:20

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye sezon sonu müjdesi!

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den kiralanan Allahyar Sayyadmanesh hakkında kararını verdi.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin, ara transfer döneminde Fenerbahçe'den kiraladığı Allahyar Sayyadmanesh'in geleceğiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

İngiliz basınında çıkan habere göre; Hull City kariyerine çok iyi başlayamamasına rağmen Allahyar'ın bonservisini almak istiyor. İngiliz kulübünün, İranlı futbolcunun geleceğini parlak gördüğü ve sezon sonunda Fenerbahçe'den bonservisini alacağı iddia edildi.

 

Sakatlığını atlatan ve takımının dün West Bromwich Albion'a 2-0 yenildiği maça yedek kulübesinde başlayan 20 yaşındaki futbolcu, 63. dakikada Greg Docherty'nin yerine oyuna dahil oldu.

ALLAHYAR SAYYADMANESH

Allahyar Sayyadmanesh 2019 yılında İran'ın Esteghlal takımından Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı lacivertli takımda fazla forma şansı bulamayan genç oyuncu, TFF 1. Lig takımı İstanbulspor ve Ukrayna temsilcisi Zorya Luhansk'ta kiralık olarak forma giydi.

İstanbulspor'da 11 maçta forma giyebilen ve 1 gol atan Allahyar, Zorya'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İranlı golcü, Ukrayna takımında 50 maça çıktı ve 15 gol atarken 7 kez de asist yaptı.