Gündem
09 Oca 2011 13:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:56

ACUN ILICALI'DAN ESKİ PROJEYE YENİ UYGULAMA; CANLI SURVİVOR!

Acun Ilıcalı yeni sezonda 'Survivor' programının canlı versiyonunu çekeceğini belirtti..

Arkadaşları Emre Belözoğlu, Ali Taran ve Gökhan Şükür ile önceki akşam Arnavutköy’deki Eftelya Balıkçısı’nda buluşan Acun Ilıcalı, mekan çıkışı gazetecilerle sohbet etti.

Yeni sezonda ’Survivor’ programının canlı versiyonunu çekeceğini belirten Ilıcalı, "Dominik Cumhuriyeti’nde bir ada bulduk. Orada yarışma yapacağız ve stüdyodan canlı bağlanacağız" dedi.

Gazetelerde çıkan haberleri de yorumlayan Ilıcalı, "Her gün gazetelerde yeni bir şey yaptığımı, sattığımı, aldığımı okuyorum. İnsanın kendisini gazetelerde okuması hakikaten çok enteresan. ’Bugün ne yapmışım’ diye açıyorum. Bakalım yarın ne alacağım. Sonuçta bazen yanlış bilgiler geliyor bir yerlerden. O bilgileri de haber yapmamak lazım. Benim çok daha büyük bir internet projem var. Çok büyük geliyorum yalnız" şeklinde konuştu. Ardından da ekledi: "Miami’deki evimi satmadım ve yakında bir internet projem olacak çok iddialı, herkes onu konuşacak. Yaptıklarım bunlar olacak."

Aynı zamanda arkadaşlarıyla da Playstation turnuvaları yapan Acun Ilıcalı, "Bu ara çok yapamıyoruz. Çok vaktimiz yok zaten. Şimdi ’Yetenek Sizsiniz’ için Antep’e gideceğiz. Ondan sonra da ’Yok Böyle Dans’ var. Yani 1 aydır falan doğru düzgün oynadığımız yok açıkçası. Herkes yener şu an beni" dedi.

"Yok Böyle Dans" yarışmasına da değinen Ilıcalı, "Benim bir favorim yok. Azra bir adım önde tabii. Ama en sonunda ’SMS’ler belirleyici olacak. Halkımız son anda atak yapabilir" şeklinde konuştu.