Televizyon
08 Haz 2015 14:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:38

Acun Ilıcalı'dan canlı yayında şok Survivor itirafı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, canlı yayında Survivor ile ilgili bir hatayı itiraf etti.

Acun Ilıcalı canlı yayında "Ben şunu itiraf ediyorum" dedi ve Survivor'un yapımcısı olarak görmedikleri bir gerçeği izleyicilerine açıkladı

Acun Ilıcalı Survivor All Star 7 Haziran eleme gecesinde Turabi'ye çektiği ayarla ve yaptığı itiraflarla gecenin konusu oldu.

Acun Ilıcalı 'alır kolyeni İstanbul'a gidersin' diyerek Turabi 'yi şoke etti. Acun Ilıcalı 'dan kafa atmasına göz yumduğu Bozok ile ilgili de itiraf geldi. Acun Ilıcalı Survivor All Star'da 'çok net bir uyarıda bulunmak istiyorum" diyerek kestirip attı. Açıklamaları Turabi'nin üzerinde soğuk duş etkisi yarattı. Ilıcalı canlı yayında "Ben şunu itiraf ediyorum" dedi ve Survivor'un yapımcısı olarak görmedikleri bir gerçeği izleyicilerine açıkladı: "Bizi de hatalı buluyorum. Biz hiç bu kadar agresif bir Survivor'a hazırlıklı değildik. Biz o yüzden net kurallar koymamıştık. Bu konuda ben kendimizi de hatalı buluyorum."

TURABİ BURDA LANLI - LUNLU KONUŞAMAZSIN

İşte Acun Ilıcalı 'nın Turabi 'ye söylediği sözler:

"Burda ilk olarak Turabi'yi uyarmak zorundayım. Turabi burda sendacun-ilicali-survivor-all-star-ada-konseyi-sinirli-turabi.jpge şöyle bir problem var. Üslubun sokakta kavga etmeye meyilli insan üslubu.
Yani Survivor 'da bizim hiç boş bakmadığımız olmaması gereken bir üslup. Tarz olarak sokakta böyle husumetin olmuş bir adamla konuşur gibi konuşuyorsun. Bu konuşma üslubunu mutlaka bırakman lazım. Dışardan hiç doğru durmuyor. Kavga etmiyorsun ama kavgaya meyilli bir üslup Survivor üslubu değil.

Bu konuda çok ciddi bir uyarı yapmak zorundayım sana. Bir kere olsaydı açıkçası hoş görecektim. Bu hafta içinde 3 kere üst üste oldu. Ne konuşuyorsan konuş haklı olduğun konuda istediğin lafı söyle. Ama 'lanlı-lunlu' bir konuşma durumu Survivor'da yok. Senden bununla ilgili açıklama istiyorum. Bunu hemen çözmemiz lazım."

TURABİ 'LAN LUN DERİM KİMSE KUSURA BAKMASIN'

Acun Ilıcalı 'nın 'açıklama' isteği karşısında Turabi şoke olmuş bir yüz ifadesiyle kendini savunmaya çalıştı ve şunları söyledi:

"Ben konuşurken sinirlenince lanlı lunlu konuşuyorum. Kimse kusura bakmasın. Gözümde beş para olmayan biri. Ben bu adamı sevmiyorum. Otomatik olarak konuşma tarzıma yansıyor. Küfür etmiyorum ama ağzımdan lan çıkıyor. Laf sokacaklarına onlar da bana 'lan' desin. Özür diliyorum ben turabi-çamkiran-survivor-ada-konseyi-acun-ilicali-firçasi.jpgHakan'a lan - lun diyormuşum. Bizde adama lan-lun denir. Bir daha demem. Ben sevmediğim insana karşı duygularımı tutamıyorum. Bu saatten sonra ben o kurala uyacağım. Benim sevinç gösterilerim kötü örnekmiş. Ama arkadaşım bir de örnek olan insanı ele alalım. Bana niye sataşıyor "

ACUN ILICALI : SENİN BUNU SÖYLEYEBİLMEN İÇİN...

Acun Ilıcalı, Turabi 'nin verdiği uyarıyı algılamadığını görünce tutumunu daha da sertleştirdi ve şunları söyledi:

"Bir kütüphane düşün nedir kuralı. Normal hayatında ne yapıyorsan yap bizi ilgilendirmiyor. Buranın bir kuralları var. Burada tüm Türkiye bizi seyrederken o şekilde konuşamazsın. Sürekli saygı sınırının üzerinde gezemezsin. Bunu senin söyleyebilmen için Survivor'da kimseye sataşmamış olman lazım. Böyle biriysen seni haklı bulacağım. Sana sataşıyor çünkü sen sataştığın için. Senin bir kere onu anlaman lazım. 

İTİRAF EDİYORUM BÖYLESİNE HAZIRLIK DEĞİLDİK

Ben şunu itiraf ediyorum. Bizi de hatalı buluyorum. Biz hiç bu kadar agresif bir Survivor'a hazırlıklı değildik. Biz o yüzden net kurallar koymamıştık. Bu konuda ben kendimizi de hatalı buluyorum. Ben bilmiyordum yarışmacıların karşı tarafa bu kadar agresif olacağını. Biz agresif hareketlenden rating almadık ki...

GEREKEN CEZAYI VERMEMİŞİZ DEMEK Kİ

Rekabette olur dedikçe saygısızlık maksimumlarda gezdi. Bozok'un konuşmasını izledim. Adam gidip dalacağım diyor. Demek ki biz Bozok 'a gereken cezayı vermemişiz. Bundan sonra sayenizde yeni kurallar çıkacak. Öyle bir ceza vereceğim ki...

TURABİ'YE : KOLYEYLE BİRLİKTE İSTANBUL'A GİDERSİN

Bundan sonrasında birbirinizi tartışmada yenin. Hatalarınızı söyleyin bunların hepsine var. Bir sokak ağzıyla sokak kavgası hissiyatını istemiyorum. Kolyeyi taktım şimdi rahatım diye düşünme. Kolyeyi taktın sen aynı tarzda devam edersen kolyeyle birlikte İstanbul'a gidersin."