Magazin
11 Eki 2023 20:22 Son Güncelleme: 11 Eki 2023 21:19

Acun Ilıcalı'dan beklenmeyen Hasan Can Kaya itirafı! "Dünyadaki en büyük test paradır"

Acun Ilıcalı, bir süredir beraber çalıştığı Hasan Can Kaya ilgili önemli açıkladı. Hasan Can Kaya ile aralarında bağ olduğunu ifade ederek, "Biz Hasan Can'a 1 veriyorsak ona 4-5 teklif ettiler ama o 'ben Acun ağabey ile yürüyorum' diyerek gitmedi" ifadelerini kullandı.

YouTube kanalında yayınlanan Konuşanlar programıyla ünlü olan ve herkes tarafından beğenilen Hasan Can Kaya, birkaç sene önce Acun Ilıcalı ile anlaşarak Exxen'de program yapmaya başladı. Ilıcalı, konuk olduğu programda Kaya'nın birçok yerde yüksek fiyatlı teklifler aldığını fakat buna rağmen kendisiyle kaldığını açıkladı.

"HASAN CAN'A 1 VERİYORSAK ONA 4-5 KAT FAZLASI TEKLİF EDİLDİ"

Candaş Tolga Işık'ın programına konuk olan Acun Ilıcalı, birlikte çalıştığı Hasan Can Kaya ve Feyyaz Yiğit hakkında konuştu. İki isme yok yüksek teklifler geldiğini buna rağmen gitmediklerini ifade eden Acun Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı:

"Hasan Can'ın işini 3 dakika seyrettikten sonra buluşmaya gittim. O günden beri de beraberiz. Hasan Can öyle teklifler aldı ki... Bahsedilen paraların normal matematikle içinden çıkamazsın. Biz Hasan Can'a 1 veriyorsak ona 4-5 teklif ettiler. Ne dedi biliyor musun, 'ben Acun ağabey ile yürüyorum. Bu teklifleri de düşünmüyorum”

"BURADA ÖNEMLİ OLAN PARA DEĞİL”

"Feyyaz Yiğit için de aynı şeyler geçerli. Burada önemli olan para değil onu kazanırsın. Ben bu iki değerli insanla ilişkiyi kurabildim ya... Teklif edilen paralara ben şaşırıyorum. Ben hiçbir zaman insanlara zorla kalsınlar demem. Bu durum aramızda bir maneviyatın olduğunun ispatıdır. Dünyadaki en büyük test paradır."