Magazin
25 Ara 2020 11:47 Son Güncelleme: 25 Ara 2020 11:53

Acun Ilıcalı takas yoluyla aldığı villayı da satıyor

TV8'in patronu Acun Ilıcalı, Kuruçeşme’deki lüks villasını iş insanı Mustafa Aktaş’a satmıştı. Aktaş paranın yarısını peşin ödemiş, kalanını takas yoluyla karşılamıştı. Bu takasın, Ulus Yeşil Evler’deki tripleks villa ile yapıldığı, Ilıcalı'nın o villayı da satışa çıkardığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı, Kuruçeşme’deki lüks villasını işadamı Mustafa Aktaş’a satmıştı. Aktaş paranın yarısını peşin ödemiş, kalanını ise takas yoluyla karşılamıştı. Gizliliğini koruyan bu takasın, Ulus Yeşil Evler’deki tripleks villa ile yapıldığı ortaya çıktı! Ilıcalı, şimdi o villayı da satışa çıkardı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, bir süre önce Kuruçeşme’deki villasını 16.8 milyon dolara satan Acun Ilıcalı, o satıştan takas yoluyla sahip olduğu Ulus Yeşil Evler’deki tripleks villayı da satışa çıkardı. Boşanırken Şeyma Subaşı’na verdiği iddia edilen Kuruçeşme’deki villayı işadamı Mustafa Aktaş’a satan Ilıcalı, bu satış için Aktaş’tan 8.4 milyon dolar nakit ile Ulus’taki villayı almıştı.

Eylül ayında yapılan satışın ardından Ilıcalı, Aktaş’tan aldığı villayı da elinden çıkarmak için harekete geçti. Üç katlı, havuzlu villa için 5 milyon dolar isteyen ünlü televizyoncu, 3.4 milyon dolar zarar etmiş gibi görünüyor.