Televizyon
13 Mar 2018 08:18 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:04

Acun Ilıcalı sosyal medyadan açıkladı... Survivor'a 4 yeni isim!

Survivor 2018'de sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

TV8'in fenomen yarışması Survivor 2018'de sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, Survivor 2018'e dahil olacak olan 4 yeni ismi açıkladı. İşte o isimler...

Survivor 2018'e dahil olacak olan 4 yeni yarışmacının isimleri belli oldu. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada "Survivor 2018'de ilerleyen günlerde hem ünlüler hem gönüllüler takımına 2'şer isim dahil olacak" demişti. Acun Ilıcalı resmi instagram hesabından yaptığı paylaşımla birlikte Survivor'a katılacak olan 4 yeni ismin kimliklerini paylaştı.

Sosyal medya hesabından duyurdu

Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, resmi Instagram hesabından 4 yeni ismin Survivor'a katıldığını duyurdu. Yeni katılan yarışmacıların 2'si Ünlüler, 2'si ise Gönüllüler takımında mücadele edecek. Ilıcalı, yaptığı açıklamada: "All Star ve Gönüllüler takımına katılan yeni yarışmacılarımıza başarılar diliyorum." dedi.

Survivor'un yeni yarışmacıları kimler?

Survivor 2018'de Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni yarışmacıların isimleri ve yarışacakları takımlar ise şöyle:

All Star: Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen.

Gönüllüler: Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun.

 

All Star ve Gönüllüler takımına katılan yeni yarışmacılarımıza başarılar diliyorum. Yarışmacıların ilk röportajlarını Acunn.com'da izleyebilirsiniz.

Acun Ilıcalı (@acunilicali)'in paylaştığı bir gönderi (

)