Acun Ilıcalı sordu, konsey karıştı! "Yüzsüz, yalancı, yalaka..."

TV8'de yayınlanan Survivor'un son bölümünde gergin anlar yaşandı. Eleme adayının belirlendiği bölümde Acun Ilıcalı'nın sorusu herkesi hayrete düşürdü.

Acun Ilıcalı sordu, konsey karıştı! "Yüzsüz, yalancı, yalaka..." - Sayfa 1

Survivor'da heyecanlı bölümün ardından eleme adayı cumartesi akşamı kesinleşti. Çekimleri Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen Survivor 2021'in 13 Mart tarihli son bölümünde ünlüler ve gönüllüler market ödül oyunu ve dokunulmazlık için parkurda elinden geleni yaptı.


114
Acun Ilıcalı sordu, konsey karıştı! "Yüzsüz, yalancı, yalaka..." - Sayfa 2

Ada şartları için kritik önem taşıyan market oyununda yarışmacılar dokunulmazlık öncesi mücadele verdi. Bu haftanın erzak paketinde sosis, salça, patates, sandviç ekmeği yer aldı. Oyunu kazanmak isteyen yarışmacılar parkurda adeta canını dişine taktı.

214
Acun Ilıcalı sordu, konsey karıştı! "Yüzsüz, yalancı, yalaka..." - Sayfa 3

Eşleşmelerin yapılmasının ardından ilk turda Ünlülerden Melis, Gönüllülerden Berkay dışarıda kaldı. Kafa kafaya giden mücadelenin ardından ünlüler 6-3 öne geçti.

314
Acun Ilıcalı sordu, konsey karıştı! "Yüzsüz, yalancı, yalaka..." - Sayfa 4

Son turda ise en iyi yarışmacılar parkurda çıktı. Karşılaşma sırasında sakatlanan Ayşe parkurdan çıktı. Ayşe oyuna geri dönerken Merve'nin sayı alması ile oyunun galibi 7-3 skorla Ünlüler takımı oldu. Böylece ünlüler uzun bir aranın ardından market ödülüne kavuştu.

414