Televizyon
06 Kas 2012 12:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:20

ACUN ILICALI SERGEN YALÇIN İÇİN STÜDYO BASTI!

Futbol yorumcusu eski futbolcu Sergen Yalçın'a canlı yayında şoke eden bir sürpriz yapıldı. VİDEO

Kanaltürk ekranında yayınlanan "Top Bizde" programının yorumcusu Sergen Yalçın'a canlı yayında müthiş bir sürpriz yapıldı.

Sergen Yalçın'ın yorumcu olduğu “Top Bizde” programına canlı yayın sırasında, Acun Ilıcalı, Gökhan Şükür ve oyuncu Nihat Altınkaya ellerinde pasta ile geldiler.
 
Sergen Yalçın bu sürpriz karşısında neye uğradığını şaşırırken Acun Ilıcalı, Gökhan Şükür ve Nihat Altınkaya'nın, kendisinin doğum günü kutlaması amacıyla canlı yayına dahil olduklarını öğrendi.

Top Bizde’nin moderatörü Bülent Ülgen pastanın üzerinde ki 4 adet mum için “Pastadaki her bir mum 10 yaşa mı denk geliyor” diyerek  Sergen Yalçın’a soru sordu.
 
Acun Ilıcalı ise “Her muma 9 diyelim” açıklaması ile cevap verdi.

Öte yandan stüdyodaki sürpriz konukların yanı sıra ünlü sanatçı Hülya Avşar ve yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen de telefonla 'Top Bizde' yayınına bağlanarak Sergen Yalçın'ın yeni yaşını tebrik ettiler.
 
Kanaltürk'te yayınlanan 'Top Bizde' programına bu anlar damgasını vurdu.

Acun Ilıcalı, telefon ile bağlanan Rıdvan Dilmen’e;
 
“Rıdvan Abi sen mi daha iyiydin yoksa Sergen mi” diye sordu.
 
Rıdvan Dilmen ise “Sergen sol ayak ben sağ ayak” cevabını verdi ve stüdyoda keyifli anlar yaşandı.
 
Ayrıca Rıdvan Dilmen;
 
-Türk Futbolunda ki en iyi yetenekli iki isim deyince aklıma kendim ve Sergen Yalçın geliyor. Ancak Türk Futboluna en çok hizmet eden isim ise tartışmasız olarak Hakan Şükür’dür dedi.
 
Bir süre eğlenceli bir sohbet gerçekleştiren konuklar, 'Sergen Yalçın'ın en iyi golü hangisi?' sorusunda ise efsane oyuncu ile anlaşamadılar...
 
Yorumcu Rıdvan Dilmen, Bülent Ülgen’in ‘Sergen Yalçın’ın en iyi golü hangisi?’ sorusuna ‘Sergen de benimle aynı cevabı verecektir’ diyerek sözü öncelikle efsane oyuncuya bıraktı.

Sergen Yalçın, Denizlispor’a attığı frikik golünü söyleyince Rıdvan Dilmen ise ‘Beni az tanımışsın Sergen’ diyerek efsane oyuncuya sitem etti. 


İŞTE O ANLAR : VİDEO