Magazin
17 Tem 2021 17:19 Son Güncelleme: 17 Tem 2021 17:23

Acun Ilıcalı paylaştı! Cansu Dere Exxen'e mi transfer oluyor?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın içinde Cansu Dere'nin de bulunduğu fotoğrafları paylaşması "Cansu Dere Exxen'e mi transfer oluyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, önceki gün Cansu Dere'nin de aralarında bulunduğu bir grup arkadaşını ağırladı. Şu sıralar dijital yayın platformu Exxen için yeni projeler hazırlayan Ilıcalı'nın ünlü oyuncuyla bir araya gelmesi akılları karıştırdı.

Haber Global'de yer alan habere göre; TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, önceki gün ünlü oyuncular Cansu Dere ve İbrahim Büyükak'ın da aralarında bulunduğu bir grup arkadaşını ağırladı.

Ilıcalı, sezon finali yapan Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz'in yıldızı Cansu Dere ile fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Cansu Dere ile Acun Ilıcalı'nın sürpriz bir şekilde bir araya gelmesi 'transfer' iddialarını gündeme getirdi. 40 yaşındaki oyuncunun Exxen'de yayınlanacak olan yeni bir projede yer alacağı konuşuluyor.

Daha önce de müjdelemişti ama olmamıştı
Acun Ilıcalı, yaklaşık 2 yıl önce sosyal medya hesabından Tv8'in yeni dizisi için Cansu Dere ile anlaştıklarını müjdelemişti.

Ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı ve anlaşma iptal olmuştu.

Medyapım sosyal medya hesabından Tv8’in yeni dizisinde yer alacak Cansu Dere ile karşılıklı anlaşmayı iptal ettiklerini duyurmuştu.

Ilıcalı, Cansu Dere ile ilgili, "Cansu çok önemli bir insan. Onun değerini anlatacak kelime dahi seçemiyorum. Eksik anlatırım diye... Şimdi bir dizimiz olacak“ diye konuşmuştu.