Acun Ilıcalı önce kızdı sonra güldü: Bana posta koyan ilk yarışmacı!

Survivor'da dün akşam yayınlanan bölüme ödül oyunu damga vurdu. Yarışmacıların kıyasıya yarıştığı oyun ilginç anlara sahne oldu. Ünlü televizyoncu 'tranquilo' diye bağıran yarışmacı Berkan'ı uyardı, Berkan'ın tepkisi sonrası gülme krizine giren Acun Ilıcalı, o anları 'bana posta koyan ilk yarışmacı' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Acun Ilıcalı önce kızdı sonra güldü: Bana posta koyan ilk yarışmacı! - Sayfa 1

TV8'de yayınlanan 'Survivor 2020'nin son bölümünde; büyük ödülün detaylarını duyan yarışmacılar havalara uçtu. 'Kural ihlali' tartışmasının damga vurduğu oyuna, Acun Ilıcalı son noktayı koydu. Peki kural ihlali var mıydı? İşte detaylar...

19
Acun Ilıcalı önce kızdı sonra güldü: Bana posta koyan ilk yarışmacı! - Sayfa 2

'Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasının 18 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan 80'inci bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı.

29
Acun Ilıcalı önce kızdı sonra güldü: Bana posta koyan ilk yarışmacı! - Sayfa 3

ÖDÜL ÜNLÜLERİN OLDU

Ödülü açıklayan Acun Ilıcalı “Daha önce hayatınızda yaşamadığınız bir şeyi yaşayacaksınız. Kazanan takımı zipline için götürüyoruz. Önce yemek sonra havuz partisi ve dj seti kuruyoruz. Ama ödüle giderken sizi yormak istemedik. Kazanan takım helikopterlere binecek” dedi. Survivor'da oyun parkuruna inen iki helikopter herkesi şaşırttı.

39
Acun Ilıcalı önce kızdı sonra güldü: Bana posta koyan ilk yarışmacı! - Sayfa 4

Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan ve bayrak yarışına taşınan oyunun kazananı ünlüler takımı oldu. Ünlüler büyük ödülün keyfini çılgınlar gibi çıkardı. Ancak 'kural ihlali' tartışması bir anda sosyal medyada gündem oldu.

49