Acun Ilıcalı o iddialara ateş püskürdü: Bu şerefsizliktir

Acun Ilıcalı, Kral FM canlı yayınında Mehmet'in Gezegen'in konuğu oldu. Ilıcalı,gelecek hedeflerinin arasında dijital medyada da yer almak olduğunu, hayatında her zaman kısa hedefler seçtiğini söyledi. Aklında hiç bir televizyon kanalı almak olmadığını da belirten Ilıcalı,zirvede yer alan bir prodüksiyon şirketi olmak istediklerini belirtti.

Acun Ilıcalı o iddialara ateş püskürdü: Bu şerefsizliktir - Sayfa 1

ÜLKE OLARAK TARİH YAZDIK

Acun Ilıcalı; "Koronavirüsün bu kadar uzun süreceğini tahmin etmedik.Şimdi de çabuk toparlanıyor gibi durum ama bunu da tahmin etmedik. İki tahminde de yanıldığımız için şimdi de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak demenin doğru olmadığını düşünüyorum.Belli bir sürenin toparlanma süreci olacağı bir gerçek. Bu hastalığın sonbaharda tekrar gelip gelmeyeceği durumu var beni bu korkutuyor.Eğer bu olmaz ise aralık ayı her şeyin eskiye döneceği zaman olabilir. Sağlık bizim için en önemli konu olmalı.Bu konuda asla taviz verilmemeli. Ancak sağlığın içerisinde aç insanların karını doyurması da var.Aç insanın karnını doyurması da sağlık olayına giriyor.Vatandaşlarımızın böyle bir riske girmesinin de önüne geçilmesi şart. Koronavirüs davasında Türkiye tarih yazdık. Sağlık bakanımız evimizin babası oldu resmen. Ülke olarak zor zamanlarda birbirimize kenetlenmemiz çok güzel. Bu salgın olayında da aynısını yaşadık. Kriz anında birbirimize çok güzel sarılıp bağlanıyoruz. Bir çok ülke de yağmalar, sokağa çıkma yasağına karşı çıkmalar yaşandı. Bizim ülkemizde böyle olaylar hiç olmadı. Hepimiz bir olduk" dedi.


17
Acun Ilıcalı o iddialara ateş püskürdü: Bu şerefsizliktir - Sayfa 2

NUSRET'İN ETLERİNİ ÇOK ÖZLEDİM

Canlı yayına katılan Nusret Gökçe ise "Acun abi Türkiye'nin bir değeri. O da sıfırdan başlamış dünya rekorları kıran Acun abimiz var"dedi. Ilıcalı ise Nusret'in hayatında çok önemli bir yeri olduğunu Nusret'in şuan ki başarısının tesadüf olmadığını dişi ve tırnağı ile buralara geldiğini, hayatının bir kitaba ve filme konu olabileceğini söyledi. Ilıcalı, Erzurum yemeklerini ve Nusret'in yaptığı etleri çok özlediğini de sözlerine ekledi.


27
Acun Ilıcalı o iddialara ateş püskürdü: Bu şerefsizliktir - Sayfa 3

FENERBAHÇE İLE BÜTÜNLEŞTİM

Ilıcalı; "Fenerbahçe çocukluk aşkım diyebiliriz. Bu konuda ki görüşümde şu; Hayatımda önemli mutluluklarımı düşündüğüm zaman geçmişe dönüp,bunların içerisinde bariz derecede Fenerbahçe ağırlığı görüyorum."dedi. Ilıcalı hayatında en çok mutlu olduğu anları düşündüğünde Fenerbahçe maçları şampiyonlukları, başarıları olduğunu belirtti. Acun Ilıcalı;"Nasıl Türk halkı benimle bütünleştiyse ben de Fenerbahçe ile bütünleşmişim. Fenerbahçe'ye başkan olma gibi bir hayalim yok.Zaten çok değerli bir başkanımız var. Kendini Fenerbahçe'ye adamış çok değerli bir başkanımız var. Başkanımızın konsantresi de çok yüksek Fenerbahçe'ye. Benim zaten iş yoğunluğum da çok fazla... Zamana yetişemeyen biriyim. Fenerbahçe'ye başkanlık olarak değilde her açıdan hizmet etmeye hazırım."dedi.


37
Acun Ilıcalı o iddialara ateş püskürdü: Bu şerefsizliktir - Sayfa 4

KESİNLİKLE SİYASETE GİRMEYECEĞİM

Acun Ilıcalı gelecek planlarının içerisinde kesinlikle siyaset olmadığını söyledi; "Siyasete girmiş vatandaşlarımızı, abilerimizi,kardeşlerimizi gönülden tebrik ediyorum. Hayatta bir insanın psikolojisini en çok bozacak şey bence siyaset... Çünkü o kadar çok kutuplaşmayla boğuşuyorsun ki bunları kaldırmak kolay değil"

Acun Ilıcalı, siyaset ile uğraşanları takdir ettiğini,tüm partide ki siyasetçilerin ülke için bir şey yapmak için uğraştıklarını söyledi.Fikir ayrılıklarının olduğunu bunun da bu ortamda çok normal olduğunu belirtirken, siyaseti kendine çok uzak gördüğünü sözlerine ekledi. Acun Ilıcalı; "Ben kendi dünyamdan bir şeylere bakıp doğruysa doğru,yanlışsa yanlış demeyi daha çok seviyorum" dedi.


47