Magazin
25 Oca 2008 11:01 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:54

ACUN ILICALI NEDEN 18 YAŞINDA EVLENDİ?..VAR MISIN YOK MUSUN'DAKİ HAMDİ KİM?..

Acun Ilıcalı dün akşam Müjde Ar, Pınar Kür, Çiğdem Anad ve Aysun Kayacı'nın sunduğu "Haydi Gel Bizimle Ol" programına katıldı. Programda Acun'un Hamdi'si konuşuldu

Acun Ilıcalı'nın sunduğu "Var mısın Yok musun" programında hiç görünmeyen, sadece telefonla talimat veren Hamdi Bey meşhur oldu. Müjde Ar "o telefonun arkasında gerçekten biri var mı?" diye sorunca Acun "O kadar prodüksiyon yaptık bir Hamdi Bey'i mi bulamadık" dedi.


HAMDİ KİM?


Hamdi'nin kim olduğuna kararlı olan Müjde Ar "aslında haklısın ben de önce yoktur diye düşünüyordum ama sen o kadar iyi oynayamazsın. Kesin biri var. Peki kim?" diye tuzak bir soru sordu. Ancak Acun "yabancı formatta da o kişi gizli. Bizde de gizli kalacak" diyerek tuzağa düşmedi.


Acun Hamdi Bey'in fonksiyonu ise şöyle açıkladı: O da Show tv'nin adamı. Yarışmacıyı en az parayla göndermek istiyor yani...


Müjde Ar'ın buna verdiği cevap yine espriliydi: Hamdi üçkağıt açıyor yani...








ACUN EVLENMEYE MECBUR KALMIŞ

Programda Çiğdem Anad Acun'a "Peki ne demek oluyor bu 18'inde evlenme, 19'unda çocuk yapmak" diye sorunca Pınar Kür "Tabii ki çocuk yüzünden anlamadın mı" diye fikrini açıkladı.


Anad'ın şaşkınlığı geçmeden Acun bu iddiayı doğruladı: "Evet, bir şey oldu. Sonra ya benim sahip çıkmam gerekirdi, ya da başka şey olacaktı. Ben de gidip babama durumu anlattım. Evlenmek istiyorum dedim. O da çok destek oldu. Öylece evlendik."