Magazin
03 Eyl 2016 14:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:31

Acun Ilıcalı Miami'de 6 milyon dolarlık malikane satın aldı!

Yapımcı, sunucu ve kanal sahibi Acun Ilıcalı aldığı malikane sonrası Miami jet sosyetesine katılıyor.

Acun Ilıcalı da Miami jet sosyetesine katılıyor. Ilıcalı Miami zenginlerinin ve jet sosyetesinin oturduğu Palm Island bölgesinde bir malikane satın aldı.

Ilıcalı'nın malikaneyi 6 milyon dolar (18 trilyon lira) peşin ödemeyle satın aldığı öğrenildi. Ünlü yapımcı ve medya patronu Ilıcalı'nın komşuları arasında Kim Kardashian, Barbara Walters, Gabrielle Anwar, Enrique Iglesias, Anna Kournikova gibi ünlü isimler yer alıyor.



5 YATAK ODASI, ŞARAP MAHZENİ
650 metrekarelik malikanenin 5 yatak odası, profesyonel mutfağı, özel ev sineması ve şarap mahzeni bulunuyor. Ayrıca arka tarafta büyük bahçesi, bakıcılar için müştemilat evi ve otopark alanı da yer alıyor.

Kulislerde konuşulanlara göre malikanenin değeri 10 milyon dolar. Ancak ev sahibinin ihtiyacı yüzünden acil satışa çıkardığı malikaney için  Acun Ilıcalı peşin ödeme yapınca yüklü bir indirim uygulanmış.



DENİZE SIFIR, İSKELESİ VE TEKNE PARKI VAR...
Malikanenin denize sıfır olmasının yanında kendine ait özel iskelesi ve tekne park alanı da bulunuyor.Ana kapı dışında malikaneye tekneyle de gelinebiliyor.



MALİKANEYİ ÜNLÜ EMLAK DANIŞMANI BANU ENES SATMIŞ
Daha önce iş sanat dünyasına ev ve villa satışlarıyla tanınan Türk emlak şirketi sahibi Banu Enes tarafından satılan malikane Palm Island bölgesinin en değerli mülkü arasında gösteriliyormuş.
Miami'nin başarılı emlak danışmanı Banu Enes geçen hafta 350 bin dolara manken oyuncu Tolgahan Sayışman'a da Miami'de bir ev satmış.