Acun Ilıcalı ile Turabi Çamkıran’dan sürpriz buluşma! Dikkat çeken 'Kansızlar' göndermesi

Acun Ilıcalı ve Survivor yarışmacısı Turabi Çamkıran, Survivor'ın yeni sezonu öncesi buluştu. Ilıcalı'nın "Nankör insan, kansız adam sevmem" sözleriyle başlayan tartışmaya dahil olan Turabi, Serkay Tütüncü'ye göndermede bulundu.

Acun Ilıcalı ile Turabi Çamkıran’dan sürpriz buluşma! Dikkat çeken 'Kansızlar' göndermesi - Sayfa 1

Acun Ilıcalı katıldığı bir programda "Survivor’a keşke almasaydım’ dediğiniz kimse var mı?" sorusuna "Nankör insan, kansız adam sevmem" yanıtını vermiş, bahsettiği kişinin oyuncu Serkay Tütüncü olduğu anlaşılmıştı. Tütüncü'den ise "Ne kadar ayıp yaptığın… Kansız değilim Acun abi... Kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim." yanıtını vermişti.

15
Acun Ilıcalı ile Turabi Çamkıran’dan sürpriz buluşma! Dikkat çeken 'Kansızlar' göndermesi - Sayfa 2

Survivor'ın öne çıkan yarışmacılarından Turabi Çamkıran, bu yıl gerçekleşecek Survivor All Star'ın kadrosuna dahil oldu. Acun Ilıcalı, All Star öncesi Turabi Çamkıran ile buluştu ve birlikte çekilen fotoğraflarını, "Geri sayım başladı" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

25
Acun Ilıcalı ile Turabi Çamkıran’dan sürpriz buluşma! Dikkat çeken 'Kansızlar' göndermesi - Sayfa 3

Çamkıran da Ilıcalı'nın paylaşımına kendi Instagram hesabında yer verdi. Yarışmacı, alıntıladığı paylaşımda düştüğü notla Serkay Tütüncü'ye gönderme yaptı.

Turabi şunları söyledi:

35
Acun Ilıcalı ile Turabi Çamkıran’dan sürpriz buluşma! Dikkat çeken 'Kansızlar' göndermesi - Sayfa 4

"Tüm hayallerimi fazlasıyla gerçekleştirmeme vesile olduğun için, Hollywood'daki kariyerimde her zaman yanımda olduğun için ve dünyanın bir numaralı projesinde yine bana yer verdiğin için sana canı gönülden teşekkür ederim abi. Survivor gibi dev bir projede yer almak benim için her zaman bir onurdur..."

45