Televizyon
03 Ara 2013 12:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:47

Acun Ilıcalı hedef büyüttü! Nerede kanal sahibi olacak?

Türkiye'de kanal sahibi olmanın mutluluk verici olduğunu söyleyen Ilıcalı, medya patronluğunda hedef büyüttü.

TV8'i satın alarak Türkiye gündemine damga vuran Acun Ilıcalı, muhabirlikten medya patronluğuna uzanan televizyon yolculuğunu 32. Gün'de Umur Birand'a anlattı.
 
"BAŞKA BİR ÜLKEDE KANAL SAHİBİ OLMAK İSTERİM"
 
Türkiye'de kanal sahibi olmanın mutluluk verici olduğunu söyleyen Ilıcalı, medya patronluğunda hedef büyüttü. Bir sonraki hedefinin yurt dışında televizyon kanalı satın almak olduğunu açıklayan Ilıcalı, "Önemli bir ülkede bir numara olan kanalın sahibi olmak istiyorum. Tabii bunun için de bütün şartların oluşması lazım. Şartlar oluştuğu zaman, iyi hissedersem, Almanya'da, İngiltere, İspanya'da çok büyük ekonomisi olan bir ülkede bir kanalın, birinci kanalın sahibi olmak isterim." dedi.
 
"TEK İSTİSNA, İDDİALI HABER PROGRAMI"
 
TV 8 Haber Merkezi'ni kapattığı için eleştirilen Ilıcalı, Türkiye'deki rating savaşında dizi ve yarışma programlarının kurduğu hakimiyete ancak çok iddialı haftalık bir haber programın ortak olabileceğini söyledi. Ilıcalı, "Yarışma ve dizi dışında insanları ekrana bağlayacak bir şey göremiyorum. Bunun tek istinası çok iddialı ve iyi hazırlanmış bir haber programı olabilir" dedi.
 
Acun Ilıcalı'nın konuk olduğu 32. Gün, 5 Aralık Perşembe gecesi Kanal D'de yayınlanacak.