Gündem
24 Mayıs 2021 09:26 Son Güncelleme: 24 Mayıs 2021 14:28

Acun Ilıcalı eğitim sektörüne de girdi, üniversitede bölüm açtı

Acun Ilıcalı, Nişantaşı Üniversitesi’nde “AcunMedya Akademi” adında bir bölüm açtığını duyurdu.

Acun Ilıcalı, Nişantaşı Üniversitesi’nde “Acunmedya Akademi” adında bir bölüm açtığını duyurdu.

Bölümde İleri Televizyonculuk, Profesyonel Aşçılık, Dijital Yayıncılık üzerine eğitimler verilecek.

Acunn.com’da yer alan haber şöyle:

Türkiye’nin en yeni ve yenilikçi eğitim girişimi Acunmedya Akademi, 7 Haziran’da Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüsü Maslak’ta eğitime başlıyor. Acunmedya Akademi’de ünlü televizyoncuların, duayen şeflerin, dijital üstatlarının yönetiminde uygulamalı şekilde hayalleriniz gerçek oluyor.

“Dünyaya yön veren hayalperestlerdir”
‘Dünyaya yön verenler hayalperestlerdir’. Çok sevdiğim ve doğruluğuna çok inandığım bir sözdür bu. Arkadaşlar, hayallerinizin peşinde koşmayı asla bırakmayın. Çok isteyin, çok çalışın, imkanları görün, değerlendirin, başarı kendiliğinden gelecektir. Ben öyle yaptım. Şimdi siz ‘hayalperestler’in de, hayallerinin peşinden koşabilmesi için Nişantaşı Üniversitesi ile birlikte olağanüstü bir başarma platformu olacağına inandığımız Acunmedya Akademi’yi kurmaya ve hayata geçirmeye karar verdik. Hayırlı olsun.

Acunmedya Akademi’de hangi bölümler var?
‘Hayalin İşin Olsun’ mottosuyla yola çıkan Acunmedya Akademi’de ‘Televizyon, Gastronomi ve Dijital’ alanlarında uzman televizyoncular, duayen şefler ve dijitalin üstadları eğitim veriyor.

Acunmedya Akademi’de önceden eğitimleri olsun, olmasın, bireylerin seçtikleri bu sektörlerden herhangi birinde tam şekilde hazır hale gelmeleri amaçlanıyor.

1- TELEVİZYON BÖLÜMÜ

İleri Televizyonculuk Eğitimi

2- GASTRONOMİ BÖLÜMÜ

Profesyonel aşçılık eğitimi

Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik Eğitimi

Prochef Eğitimi

3- DİJİTAL BÖLÜMÜ

Dijital İçerik ve Yayıncılık Eğitimi

Sosyal Medya Reklamcılığı Eğitimi

Google Reklamcılığı Eğitimi

CRM ve Salesforce Eğitimi

Acunmedya Akademi başvurusu nasıl yapılır?
Nişantaşı Üniversitesi’yle ortam verilecek olan eğitimleri başarı ile bitiren adaylar hem yurt içinde hem de yurt dışında yer alan Acun Medya avantajlarından yararlanma şansı yakalayacaklar. Adayların   aynı zamanda eğitim sonrasında alacakları diplomanın pek çok alanda da geçerliliği olacak. Peki, Acun Medya Akademi için başvurular nasıl yapılıyor? İşte bu sorunun yanıtı; Acun Medya Akademi’ye başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda yer alan linke tıkayarak gerekli olan başvuru adımlarını uygulaması gerekiyor.

https://acunmedyaakademi.com/ linkine tıkladıktan sonra sağ üstte bulunan hemen başvur butonuna basın. Sonrasında açılan sayfada aşağıda yer alan adımlar karşınıza çıkacak. Bu adımları sırasıyla uygulamanız gerekiyor.

Adınız ve soyadınızı girin,

Telefon numaranızı girin,

e-Posta adresinizi girin,

Bilgi almak için istediğiniz bölüm seçeneğinden, TV, gastronomi seçeneğini seçin,

KVKK aydınlatma metni ile elektronik ticaretin düzenlenmesi hakkındaki kanun bilgilendirmesi seçeneklerini okuyarak işaretleyin,

Ben robot değilim butonuna tıklayın,

Son olarak gönder butonuna bastıktan sonra iletişim numaranız ve mail adresiniz ile size ulaşılacaktır.