Televizyon
12 Kas 2018 16:47 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:58

Acun Ilıcalı düğmeye bastı! Adını Sen Koy'dan flaş haber!

Yayın hayatına TRT1'de başlayan ardından Star TV'ye geçen ve son olarak da TV8 ile anlaşan Adını Sen Koy dizisinde yeni bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarında final yapan Adını Sen Koy dizisinin yeni kanalı TV8 olmuştu. Star TV'de yayınlanan günlük dizi Adını Sen Koy, ekrana gelen 390. bölümüyle final yapmıştı. Geçen sezon aldığı yüksek reytinglerle dikkat çeken dizi, bu yıl ise aynı başarıyı sağlayamamıştı.

Ekran macerasına TRT 1'de başladıktan sonra Star TV'ye transfer olan Adını Sen Koy'un yeni kanalı Tv8'in patronu Acun Ilıcalı, diziyi 5 Kasım Pazartesi itibariyle yayınlamaya başladı.

REYTİNGLERİ YÜZ GÜLDÜRMEDİ
TV8 ekranlarında hafta içi her gün 18.45’te izleyiciyle buluşan dizi maalesef
istenilen başarıyı sağlamadı ve reyting listelerinde giderek düşüş yaşadı.

ACUN DÜĞMEYE BASTI
Büyük umutlarla kanalına transfer ettiği dizinin giderek düşüş göstermesi üzerine Acun Ilıcalı düğmeye bastı ve flaş bir karar aldı.

YAYIN SAATİ DEĞİŞTİ
Başrollerinde; Cenk Torun, Özlem Deniz Durmaz, Tuğçe Ersoy Gökberk Demirci, Mert Öcal ve Dünya Aydoğdu'nun rol aldığı sevilen dizi 12 Kasım pazartesi gününden itibaren saat 12.30'da yayınlanacak.

SEYİRCİYE TEŞEKKÜR ETMİŞLERDİ
Başrol oyuncuları Deniz Durmaz ve Cenk Torun, aralarında güzel bir uyum yakaladıklarını belirterek izleyiciye teşekkür etmişlerdi. Dizide ‘Azize’ karakterini canlandıran Deniz Durmaz, “Yeni kanalımızda çok mutluyuz ve umutluyuz. Bizi yalnız bırakmayan seyircilere teşekkür ederiz” diyerek yeni transfer heyecanını dile getirmişti.