Acun Ilıcalı açıkladı: İddialı yarışmacı Survivor All Star'dan elendi!

Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu. Survivor 2022'nin 9 Mart Çarşamba ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan ve sürgün adasına giden isimler Birsen, Yasin, Mert ve Barış oldu. Hızlandırılmış elemelerin başladığı Survivor'da, birleşme partisi öncesinde son yapılan genel sms oylaması sonucuna göre, en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elendi.

Acun Ilıcalı açıkladı: İddialı yarışmacı Survivor All Star'dan elendi! - Sayfa 1

Survivor All Star 2022 bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma Survivor'da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor'da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti.

117
Acun Ilıcalı açıkladı: İddialı yarışmacı Survivor All Star'dan elendi! - Sayfa 2

8 Mart'ta yayınlamam Survivor All Star'da iki takım da dokunulmazlığı almak için nefes kesen bir performans sergiledi. 

217
Acun Ilıcalı açıkladı: İddialı yarışmacı Survivor All Star'dan elendi! - Sayfa 3

8 MART SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM

Ünlüler ve gönüllüler takımı, ikinci kez dokunulmazlık yarışına çıktı. İlk oyunun kazananı ünlüler olmuştu. Survivor 2022'de 8 Mart akşamı ödülü hamburger olmuştu. Diğer yandan kazanan bir de film keyfi yaşayabilecek.

317
Acun Ilıcalı açıkladı: İddialı yarışmacı Survivor All Star'dan elendi! - Sayfa 4

Kadınlar mücadelesinde açık ara farkla gönüllüler takımı oyunu aldı ve ödülden de tadım hakkını elde etti. Erkeklerde de oyunu kazanan gönüllüler oldu ve dokunulmazlıkta gönüller takıma gitti.

417