Acun Ilıcalı açıkladı! Ersin Korkut'a kötü haberi Yılmaz Erdoğan verdi!

Survivor'da salı akşam yapılan ada konseyinde büyük bir şok yaşandı. Ünlüler takımından Ersin Korkut diz sakatlığı nedeniyle adaya veda etmek zorunda kaldı. Ersin Korkut'un, konseyde köpeği Mes ile ilgili sözleri tüm Türkiye'yi ağlattı.

Acun Ilıcalı açıkladı! Ersin Korkut'a kötü haberi Yılmaz Erdoğan verdi! - Sayfa 1

Acun Ilıcalı, köpeğine çok bağlı olduğunu her fırsatta dile getiren Ersin Korkut'a Mes'in ölüm haberini bir türlü verememişti. Konseyin ardından Yılmaz Erdoğan, acı haberi Ersin Korkut ile paylaştı. Acun Ilıcalı, dün Instagram sayfasında yaptığı canlı yayında yaşananları anlattı.

112
Acun Ilıcalı açıkladı! Ersin Korkut'a kötü haberi Yılmaz Erdoğan verdi! - Sayfa 2

"Ersin konusu. Hepimizi çok üzdü biliyorsunuz. Hiç de böyle bir şey yaşamamıştım şimdiye kadar. Karşımdaki kişinin bir haberi olmaması ve benim de söyleyemem."

212
Acun Ilıcalı açıkladı! Ersin Korkut'a kötü haberi Yılmaz Erdoğan verdi! - Sayfa 3

'KÖTÜ HABERİ YILMAZ VERDİ'

"Onun da bu konuda çok coşkulu konuşması, gerçekten çok zor bir yayındı. Hayatta hepimizin başına zor şeyler geliyor. Ersin'e de bu haberi sevgili Yılmaz Erdoğan verdi. Kendisi de sağ olsun kabul etti."


312
Acun Ilıcalı açıkladı! Ersin Korkut'a kötü haberi Yılmaz Erdoğan verdi! - Sayfa 4

'KABUL ETMEMİZ GEREKİYOR'

"Onların arasındaki bağ çok kuvvetli çünkü. Sevgili Yılmaz ona konuyu anlattı. Hayat böyle, bazı şeyleri kabul etmemiz gerekiyor. Ersin için çok farklı ve güzel bir Survivor oldu."

412