CineRadar
21 Kas 2013 21:40 Son Güncelleme: 20 Kas 2018 00:51

AÇLIK OYUNLARI DEVAM EDİYOR!

Çok satan gençlik romanı serisinin beyazperde uyarlamaları da fırtınalar estiriyor. Yılın en sansasyonel filmlerinden biri olan Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak ve haftanın diğer filmleri Cineradar köşemizde...

Macera Devam Ediyor...

Francis Lawrence’in yönettiği ve Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson ile Elizabeth Banks’in oynadığı Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (The Hunger Games: Catching Fire), 22 Kasım 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Fida Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Film, Everdeen’in yoldaşı Mellark ile birlikte 74. Açlık Oyunlarını kazanması ve eve dönmesiyle başlıyor. Kazanmak, aslında ailelerini ve arkadaşlarını geride bırakıp, bütün bölgeleri tek tek gezmelerini gerektiren “Zafer Turu” yapmaları anlamına gelmektedir. Yol boyunca Katniss ayaklanmanın başlamak üzere olduğunu fark eder.

Yasaklar Krallığında Yaşamak! Kahraman Şövalye Justin

Manuel Sicilia’nın yönettiği ve Freddie Highmore, Antonio Banderas, James Cosmo ile Charles Dance’in seslendirdiği animasyon film Kahraman Şövalye Justin (Justin and the Knights of Valour), 22 Kasım 2013’de Pinema Film dağıtımıyla r Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Justin, bürokratların yönettiği ve şövalyelerin yasaklandığı bir krallıkta yaşamaktadır. Justin, tıpkı büyükbabası gibi, Kahraman Şövalyelere katılmak istemektedir ama Kraliçe’nin başdanışmanı olan babası Reginald, oğlunun kendi izinden gitmesini, avukat olmasını istemektedir.

Bir Yabancı Gelini Öperse! Erkek Tarafı: Testosteron

İlksen Başarır’ın yönettiği ve Mert Fırat, Emre Karayel, Timur Acar ile Onur Ünsal’ın oynadığı Erkek Tarafı: Testosteron, 22 Kasım 2013’de Pinema Film dağıtımıyla Mars Entertainment Group – Kutu Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Her şey nikâh salonunda evlenmek üzere olan gelinin salondaki konuklardan biriyle öpüşmesiyle başlar. Nikâh salonu savaş alanına döner. Ortalık yatışınca kavganın tarafları olan 7 adam ünlü gelinin neden bir bilim adamıyla olan ilişkisini nikâh salonunda bitirmeye çalıştığını tartışır. Gece boyunca “kadınlar” üzerinden konuşurlar.

Türkiye'nin İlk Çizgi Sinema Filmi: Ayas

Ayşe Şule Bilgiç’in senaryosunu yazdığı animasyon film Ayas, 22 Kasım 2013’de UIP Filmcilik dağıtımıyla Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları tarafından vizyona çıkarılıyor.

Türkiye’nin ilk çizgi sinema filmi, bir çocuk kahramanla seyirciyle buluşuyor. 6 yaşındaki Ayas’ın hayatından bir bölümü yansıtan sinema filmi 75 kişilik bir ekibin 3 yıllık emeği ile ortaya çıktı. 22 Kasım’da seyirciyle buluşacak olan çizgi sinema filminde çocuklar Ayas ile birlikte maceradan maceraya koşacak. Sadece hikâyesi ile değil, kahramanları ve müzikleri ile de çocukların çok seveceği Ayas, sinema perdesinin dışında da pekçok sürpriz ile gelecek.

Kayıpların Peşine Düşmek: Küf

Ali Aydın’ın yönettiği ve Ercan Kesal, Muhammet Uzuner ile Tansu Biçer’in oynadığı Küf, 22 Kasım 2013′de Chantier Films dağıtımıyla Motiva Film – Yeni Sinemacılar tarafından vizyona çıkarıldı.

Basri, demiryollarında yol bekçisi olarak çalışmaktadır ve yalnızdır. Tek oğlu olan Seyfi tam 18 yıl önce, okuduğu üniversitede öğrenciyken gözaltına alınmış ve o günden sonra hiç kimse Seyfi’den haber alamamıştır. Basri’nin oğlu kaybolduktan altı yıl sonra karısı da ölmüştür. Anadolu’nun bereketli toprakları ve onu sarıp sarmalayan uçsuz bucaksız tren yolları, umut ve vicdan...