Gündem
14 Eyl 2019 23:00 Son Güncelleme: 14 Eyl 2019 23:07

Acılı anneden Gülben Ergen'e tepki!

Gülben Ergen çocukları PKK tarafından kaçırılan annelere destek için Diyarbakır'a gitmişti. Ergen'in ziyaretine Çorlu tren faciasında oğlu ve eski eşini kaybeden Mısra Öz Sel'den tepki geldi. Sel Ergen'e "Siyasete göre annelerin yanında olmayınız" dedi.

8 Temmuz 2018 tarihinde Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bağlı Sarılar köyünde meydana gelen tren faciasında 7’si çocuk 25 kişi hayatını kaybetmiş, 340 kişide yaralanmıştı.

Mısra Öz Sel, kişisel Twitter hesabından Gülben Ergen'in çocukları PKK tarafından kaçırılan annelere destek olup, Çorlu tren faciasında çocuklarını kaybeden annelere destek olmamasına tepki gösterdi.

Mısra Öz "Anneler çocuklarından ayrı kalmasın. Çocuklarından ayrı düşürülen tüm annelerin biz daima yanlarındayız da siz Gülben Ergen siyasete göre annelerin yanında olmayınız. Hangi gün yanımızda oldunuz? Üstelik oğlum ile oğlunuz aynı takımda top oynuyordu. Bir gün aradınız mı?" dedi.

 

Mısra Öz Sel, bir diğer paylaşımında tren faciasında hayatını kaybeden 7 çocuğun fotoğraflarını paylaşarak "Bunlar çocuk değil mi? Toprağın altında! Biz anne değil miyiz? Tüm duyarlı sanatçıların sesi çıktı da siz neredeydiniz bunca zaman" ifadelerine yer verdi.