Acı gerçek ortaya çıktı! Ömercik annesinin acısına dayanamadı

Geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren Yeşilçam'ın Ömercik'inin annesinin acısına dayanamadığını söyleyen yeğeni, "Hiç evlenmedi, anneannemle yaşıyordu. Üç ay önce o da hayatını kaybetti. Herhalde dayım, onun acısına dayanamadı." dedi.

Acı gerçek ortaya çıktı! Ömercik annesinin acısına dayanamadı - Sayfa 1

Yeşilçam filmlerinin unutulmaz karakterleri arasında yer alan Ömercik lakaplı Ömer Dönmez’in (61), eniştesinin konfeksiyon atölyesinden emekli olduğu ortaya çıktı.


18
Acı gerçek ortaya çıktı! Ömercik annesinin acısına dayanamadı - Sayfa 2

Sanatçının yeğeni Tolga Acar, “Geçtiğimiz sene emekli oldu. Orada makineci olarak çalışıyordu. Geçimini bu şekilde sağlıyordu. Son dönemlerde sıkıntıdan kuzeninin elektronik mağazasına gidip, zaman geçiriyordu” dedi.


28
Acı gerçek ortaya çıktı! Ömercik annesinin acısına dayanamadı - Sayfa 3

Oyuncunun geçirdiği kazanın ardından sol gözünü kaybettiği için sektöre küstüğünü belirten Acar, “Son olarak ‘İkinci Bahar’ dizisinde rol almıştı. O dönem, ‘Oyunculuğum eskisi gibi değil’ diyordu. Sektörden de kimse arayıp, sormuyordu ama cenazesine geldiler. Yaşarken bir tek 2-3 defa Ediz Hun aramıştı. Mahalle arkadaşı Sunay Akın’la görüşüyordu” şeklinde konuştu.


38
Acı gerçek ortaya çıktı! Ömercik annesinin acısına dayanamadı - Sayfa 4

Yeşilçam filmlerinin unutulmaz karakterleri arasında yer alan 'Ömercik' lakaplı Ömer Dönmez, annesi Gülsen Dönmez’in acısına dayanamadı.


48