Abramoviç’in eski eşi hakkında dikkat çeken iddia! 660 milyon dolar parayla Londra’da saklanıyor

Rusya'nın tüm oligarklarına dünya genelinde yaptırım üstüne yaptırım açıklanırken, oligarkların eski eşlerini de korku sardı. Yaptırım listesine giren Chelsea'nin sahibi Roman Abramoviç'in çocuklarının annesi eski eşi Irina hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Abramoviç’in eski eşi hakkında dikkat çeken iddia! 660 milyon dolar parayla Londra’da saklanıyor - Sayfa 1

Chelsea kulübünün sahibi olan ve geçen haftalarda İngiltere’nin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e olan yakınlığı dolayısıyla yaptırım kararı aldığı Rus oligark Roman Abramoviç’in eski eşi ve 5 çocuğunun annesi Irina Abramoviç’in de panik içinde olduğu öne sürüldü. 

110
Abramoviç’in eski eşi hakkında dikkat çeken iddia! 660 milyon dolar parayla Londra’da saklanıyor - Sayfa 2

Abramoviç'in 2007'de boşandığı eşi Irina Vyacheslavovna Malandina'ya 167 milyon euro nafaka ödemişti. Bu rakam dünya tarihinde ödenen en büyük dördüncü nafaka olarak geçmişti.

210
Abramoviç’in eski eşi hakkında dikkat çeken iddia! 660 milyon dolar parayla Londra’da saklanıyor - Sayfa 3

Geçen hafta özel jeti İstanbul’a iniş yaptıktan kısa bir süre sonra Moskova’ya havalanan ve milyar dolarlık lüks yatlarını da yaptırımdan kaçırmaya çalışan Abramoviç’in eski eşi ile ilgili bilgiyi İngiliz The Sun gazetesi paylaştı.

310
Abramoviç’in eski eşi hakkında dikkat çeken iddia! 660 milyon dolar parayla Londra’da saklanıyor - Sayfa 4

The Sun’a konuşan kaynaklar Irina Abramoviç’in Londra’da saklandığını ve servetine el konulup konulmayacağını endişeyle takip ettiğini söyledi.

410