Gündem
19 Mar 2024 11:50 Son Güncelleme: 19 Mar 2024 12:08

ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlunun yeni planı ortaya çıktı!

Eylem Tok ile ünlü estetikçi Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu T. C. ATV motoru ile emniyet şeridinde duran gruba çarparak Oğuz Murat Acı'yı hayattan kopardı, 4 kişiyi de yaraladı. New York'ta görüntülenen anne ve oğlunun yeni planı ortaya çıktı.

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart Cuma günü yaşanan kaza Türkiye'nin gündemine yerleşti. Eylem Tok ile ünlü estetikçi Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un, 3 ATV motoru ile geziye çıkan ve araçları arızalandığı için emniyet şeridinde duran gruba çarpması sonucu 4 kişi yaralandı, evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı ise feci şekilde can verdi.

ÖNCE MISIR'A SONRA ABD'YE KAÇTILAR

Kazayı haber alır almaz olay yerine giden ve yaralıların telefonlarını bile toplayarak delilleri karartmaya çalıştığı belirlenen cani anne Eylem Tok ise ABD vatandaşı oğlu Timur ile birlikte önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçtığı tespit edildi.

Firari anne oğulla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

New York'taki Türkler tarafından adeta takibe alınan ikilinin, kentin en lüks yerinde kaldığı ortaya çıktı.

Anne-oğul, Columbus Corner'dan başlayıp kuzeye doğru uzanan ve Central Park'a hakim Yukarı Batı Yakası'nın son derece lüks ve pahalı apartmanlarından birinde oturduğuna dair iddialar ortaya atıldı. Eylem Tok'un New York'un en ünlü hukuk bürolarından biriyle anlaştığı da öne sürüldü.

BÜLENT CİHANTİMUR İHRAÇ EDİLMİŞ

Kazadan günler sonra ifade veren baba Bülent Cihantimur'la ilgili de ilginç bilgiler ortaya çıktı. İddiaya göre; Bülent Cihantimur TIR dorsesinde cilt bakımı paket satışları yapmış.

Kliniğinin de şikayet üzerine denetlendiği ve hakkında çok sayıda soruşturma açıldığı belirtildi.

"Doctor B" olarak tanınan Cihantimur'un 2018 yılında ise Türkiye'nin en eski tıp derneklerinden biri olan Türk Plastik ve Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Derneği üyeliğinden ihraç edildiği ortaya çıktı.