Medya
08 Eyl 2015 13:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:52

Abdurrahman Dilipak'tan olay yazı: PKK yakında Apo'dan ayrılır!

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugün köşesinde son günlerde giderek şiddetlenen terör olaylarını yorumladı ve ilginç bir öngörüde bulundu.

PKK'nın "taşeron bir örgüt" halini aldığını ileri süren Dilipak, "PKK artık bir Kürt hareketi değil. Kürtleri öldürüyor ya da ölüme sürüklüyor. Yakın gelecekte Apo’dan da ayrılırlar. HDP de dağılır." yorumunu yaptı.

İşte Dilipak'ın köşesinde yazdıklarından dikkat çeken bir bölüm:

Geçen gün Kandil’e yapılan hava operasyonunda bir Alman ajanı öldürüldü.. Suriye’de, Irakta, PKK kamplarında MOSSAD’a bağlı ya da Esed’in muhaberatına bağlı, Yunan, Alman, İngiliz, Fransız bir sürü ajan var. Kimi gazeteci kılığında sözde sivil toplum örgütü temsilcisi. Kimi silah sağlıyor, kimi istihbarat, kimi lojistik sağlıyor, kimi eğitim veriyor..

PKK artık büyük ölçüde taşeron bir örgüt. Yabancı ülke istihbaratlarının kullandığı bir terör örgütü. DAEŞ’in içinde de, PKK ya da PYD’de de bunlar var.. Bir yandan etnik, öte yandan ideolojik, beri yandan din temelli mezhebi bir çatışmanın temellerini atmaya çalışıyorlar.. Batılılar yangına körükle gidiyorlar..

PKK artık bir Kürt hareketi değil. Kürtleri öldürüyor ya da ölüme sürüklüyor. Yakın gelecekte Apo’dan da ayrılırlar.. HDP de dağılır.

Bunlar Türkiye’de büyük bir bölümü korucu olan Zaza’larla da savaşıyorlar.. Yarın Barzani ile de savaşırlar.. Dindar Kürtlerle de savaşırlar.. Şimdiki terör saldırılarında da yine Kürtleri vuruyorlar, işyerlerine zarar veriyorlar.. Belediye otobüsü, ambulans bakmıyorlar ki.. Asker dediğin de yine Türk, Kürt, Arap, Arnavut, Boşnak, Çerkez, Gürcü karışık değil mi? Türk dediğinin ortağı, komşusu, gelini, damadı kim..

Kör bir terör saldırısının ardından gelen askeri operasyonlarda ölenler kim. Onların halası, amcası, teyzesi, gelinleri, damatları kim bakın bakalım. PKK sadece Türklere değil, Kürtlere de kötülük ediyor..

Bu saldırılar sadece İsrail’i, İslam düşmanlarını sevindiriyor..